Forum » Omrežja in internet » Kakšne bojo zahteve za HDTV signal po paketnih omrežjih
Kakšne bojo zahteve za HDTV signal po paketnih omrežjih
diative ::
Živjo
Rad bi našel kakšne informacije o pasovnih širinah ter bitrate/s s katerimi se bo prenašalo HDTV signal po omrežjih (npr. Siol TV, T2...). Sedaj, HDTV formatov je več 720, 1080i, 1080p... Se pravi bodo tudi različni bitrate/s, pa me zanima če ima kdo kakšne informacije o tem ali če obstaja kaj na netu ker jaz nisem našel do sedaj nič.
Fajn bi bilo,če je kdo našel kakšno dobro stran s temi informacijami, da mi jo pokaže.
Hvala za odgovor
LP
Rad bi našel kakšne informacije o pasovnih širinah ter bitrate/s s katerimi se bo prenašalo HDTV signal po omrežjih (npr. Siol TV, T2...). Sedaj, HDTV formatov je več 720, 1080i, 1080p... Se pravi bodo tudi različni bitrate/s, pa me zanima če ima kdo kakšne informacije o tem ali če obstaja kaj na netu ker jaz nisem našel do sedaj nič.
Fajn bi bilo,če je kdo našel kakšno dobro stran s temi informacijami, da mi jo pokaže.
Hvala za odgovor
LP
- spremenil: diative ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optika - izbira hitrosti interneta + tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1493) | profii |
» | H.265 standardiziran (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20354 (14243) | vaščan |
» | Internet se ne ceni več (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12257 (9130) | darksamurai |
» | Prestop na T2 / DownlaodOddelek: Omrežja in internet | 2025 (1694) | krho |
» | ZDRad: Prehod v digitalno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9518 (9514) | gruntfürmich |