» »

Kako odpreti monitor?

Kako odpreti monitor?

TribesMan ::

Zanima me če slučajo kdo ve kako se odpre Nokia Multigraph 447xPro?
Bi jo rad prebarval pa je ne znam odpret.

Golden eye ::

To ravno ne vem?

VEM PA DA JE SMRTNO NEVARNO ČE KAJ PIPAŠ PO NOTRANJOSTI MONITORJA, TUDI ČE JE IZKLOPLJEN... ( samo nekaj Kv napetosi ima)

8-O 8-)

Area_51 ::

[:D8-O 8-O ] UUuuuuu, kaj misli, da ga bo elektrika zdrmala, če se dotakne česa not. Vem da bo.

TribesMan
najbolje bo, če se obrneš na prodajalca, oni ti sigurno bojo znali svetovati, s čim in kako ga odpret na varen način.:))
Area 51

MadMax ::

Vprasaj na Acord-92 d.o.o., Stegne ?, LJ.
So uvoznik in servis za Nokio.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Golden Eye nč bat sej ga ne mislim razdirat pod napetostjo. Pa itak sem izučen elektrotehnik zato bom že kako.

V accord sem pa že klical pa so fantje mnenja da tega meni ni treba vedeti, ker monitor se najbolje dela če je zaprt. Jebem jim telebane.;(
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

egomez ::

Kaj si potem uspel odpret monitor? Jaz zdaj poskušam snet ohišje na Nokiji 447Zi, pa nekako me ne uboga in ne bi hoteu kaj polomit(ker sem že enega starega od gorenja, za katerega me ni brigalo).

Od spodaj sta dva šravfa, na vsaki strani pa še tri luknje, skozi katere "odpneš zatiče". Kaj je to vse?
Jaz dam monitor na steklen del in poskušam sneti ohišje. Ali je možno, da je kaj prišravfano od notranje strani?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: egomez ()

Ja to je vse. In zadeva se čist lepo odpre če prav pritisneš z izvijačem v tiste luknje... k lego kocke.

Sam tole temo si pa potegnič čist iz naftalina.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

andromedar ::

Auuuu, Nokije so nočna mora za odpirat...v bistvu je pa tak kot zgoraj omenjeno...odšraufaš šraufe, pol pa z nekim tankim predmetom tiščiš v tiste luknjice na strani. Najboljše če to delata dva (izkušnje)...en tišči "trdetankepredmete"v tisti luknjici na eni strani (v obe naenkrat), drugi pa "piga" plastiko-zadnji del monitorja tako da se odpre na eni strani. Ko ti to rata si na konju. samo pol je še tu druga stran ;(
Eh?

egomez ::

Po dolgih mukah mi je uspelo. Saj ko je enkrat dol, zgleda enostavno. Na enem vogalu je bil zatič počen in mi je delal probleme. Sem pa tudi narobe umikal tiste "zatiče", sem jih samo porival noter, namesto da bi jih spodvil.

No zdaj je ratalo, hvala obema.
Sam zgleda, da bo treba nov transformator nabavt, ker je verjetno skurjen.

Matev ::

kaj bi rad??? prebarval????

pa to v control panel greš pa lastnosti monitorja (tud desn klik na namizju pa ozadje izbereš)
pa spremen barvo pa bo.....

ni ti treba šipe barvat

hihih

ali3n ::

>:D si ti mal žeht..?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

pingec ::

:D
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enermax izdal napajalnik z 1000W (1kW) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Modifikacije
648894 (7661) TribesMan
»

Kompatibilnost NF4 Asus A8N-SLI plate z napajalcem!?

Oddelek: Strojna oprema
121163 (1041) Racunalnik
»

Pumpa kaput!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
402473 (1514) Tugo
»

2500+ M: novi AXP 1700+? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
21410762 (6432) GUFY
»

Plextor 708A (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
634678 (4169) boštjan

Več podobnih tem