Forum » Pomoč in nasveti » PS/2 en dela več
PS/2 en dela več
ginekolog ::
Punca ima Abit BC133 raid in ima težave. Ko se računalnik zbudi z tipkovnico v PS/2, začne piskat neprestanto (tu tu tu ) in tipkovnica ne dela. Zgleda, da je crknil ps/2. Ko dam tipk. ven, je vse ok. Preiskusil sem 3 razčilne tipkovnice in vse vzel narazen. Oskubil plato do konca, isti problem?
Ima kdo kakšno idejo? Jaz vidim edino rešitev USB tipkovnica, ki pa stane najceneje kar sem videl 9k. Proda kdo kakšen adapter PS2 to USB? Kje prodajajo to?
Hvala!
Ima kdo kakšno idejo? Jaz vidim edino rešitev USB tipkovnica, ki pa stane najceneje kar sem videl 9k. Proda kdo kakšen adapter PS2 to USB? Kje prodajajo to?
Hvala!
Divers do it deeper.
iztok31 ::
Dej probaj format biosa, če bo pomagalo, zna pomagat lahko pa ne, drgač pa ubav konektor na usb pa bo, pa še za svaki slučaj poglej kako je plata dana not ker je možn da se je dotikala ohišja in ti je prežgal vhod pred ps/2, ker se je men isto naredl, k sem na brzino neki sšravfov sred noči po je pa tak rezultat. Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iztok31 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanske tipkovnice IBM- Model "M" (Unicomp), a koga zanima ?Oddelek: Kaj kupiti | 4134 (1704) | sbawe64 |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1065) | seba-beba |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2583 (1449) | *ziga* |
» | USB že 2× crknil?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (908) | bastadu |
» | PS/2 port problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (1009) | Duhec |