Forum » Pomoč in nasveti » Nov DVD player
Nov DVD player
BiZeLaNc ::
Pozdravljeni!
Razmišljam o nakupu novega DVD predvajalnika, s katerim bi rad gledal tudi najnovejše filme. Pri prejšnjem DVDju sm zasledil zatikanje,drsenje filma.Mel sm pa 2 leti star predvajalnik Yamada DVX 6600.
Kater trenutno najbolj uporabljen in kakovosten predvajalnik mi priporočate,da se znebim teh težav zatikanja pri predvajanju novejših filmov?
Če pa sem slučajno fulal temo mi jo pa prosim premaknite...
Hvala vam ;)
Razmišljam o nakupu novega DVD predvajalnika, s katerim bi rad gledal tudi najnovejše filme. Pri prejšnjem DVDju sm zasledil zatikanje,drsenje filma.Mel sm pa 2 leti star predvajalnik Yamada DVX 6600.
Kater trenutno najbolj uporabljen in kakovosten predvajalnik mi priporočate,da se znebim teh težav zatikanja pri predvajanju novejših filmov?
Če pa sem slučajno fulal temo mi jo pa prosim premaknite...
Hvala vam ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27649 (7181) | monaco |
» | Predvajanje datotek .mkvOddelek: Programska oprema | 4300 (3580) | Zvezdica27 |
» | 720p in 1080p ne popolnoma gladkoOddelek: Zvok in slika | 3522 (2874) | OK.d |
» | zatikanje pri predvajanju filmaOddelek: Zvok in slika | 1490 (932) | jRk0 |
» | Video obdelava..prosim pomoc!Oddelek: Zvok in slika | 1604 (1256) | Spock83 |