Forum » Pomoč in nasveti » dvd player in zunanji trdi disk
dvd player in zunanji trdi disk
sicko21 ::
Lep pozdrav.
Kupil sem dvd predvajalnik z usb vtičom, preko katerega bi rad užival v gledanju dvd filmov. Nanj bi rad priključil zunanji trdi disk ( tega ) na kateremu bi si naredil zbirko filmov ( akcijski, komedije, torej več direktorijev ). Preden kupim in postane denarnica lažja me predvsem zanima ali bi to sploh delovalo ??? Po raznih forumih sem bral o podobnih stvareh a nikjer dobil odgovora, ki sem ga iskal ( ja je čas da sam kaj vprašam ). Zasledil sem stvari o naslednih stvari, katere me zanimajo.
- Vem da moram disk sformatirati v fat32. Ali bo tukaj kakšna težava?
- Fat32 podpira datoteke do 3.99 gb. Dvd film je 4.7gb ali več. ( torrent dvdji ) Ali bo tukaj kakšna težava?
- Fat32 bi naj podpiral velikost diska do določene velikosti. Če se prav spomnim do okoli 60gb ? Morda se motim ??? Ali je to res in ne bom mogel izkoristiti diska ki si ga bi kupil, 500gb.
- Zanima me predvsem vaše znanje, mnenje in izkušnje glede tega primera.
Naj se na vprašanja odgovori in upam da bo ta tema v pomoč tudi drugim z enako težavo.
Hvala za pomoč in lep večer.
Kupil sem dvd predvajalnik z usb vtičom, preko katerega bi rad užival v gledanju dvd filmov. Nanj bi rad priključil zunanji trdi disk ( tega ) na kateremu bi si naredil zbirko filmov ( akcijski, komedije, torej več direktorijev ). Preden kupim in postane denarnica lažja me predvsem zanima ali bi to sploh delovalo ??? Po raznih forumih sem bral o podobnih stvareh a nikjer dobil odgovora, ki sem ga iskal ( ja je čas da sam kaj vprašam ). Zasledil sem stvari o naslednih stvari, katere me zanimajo.
- Vem da moram disk sformatirati v fat32. Ali bo tukaj kakšna težava?
- Fat32 podpira datoteke do 3.99 gb. Dvd film je 4.7gb ali več. ( torrent dvdji ) Ali bo tukaj kakšna težava?
- Fat32 bi naj podpiral velikost diska do določene velikosti. Če se prav spomnim do okoli 60gb ? Morda se motim ??? Ali je to res in ne bom mogel izkoristiti diska ki si ga bi kupil, 500gb.
- Zanima me predvsem vaše znanje, mnenje in izkušnje glede tega primera.
Naj se na vprašanja odgovori in upam da bo ta tema v pomoč tudi drugim z enako težavo.
Hvala za pomoč in lep večer.
mesoreznica ::
Uhhh kako bo delalo je predvsem odvisno od DVD predvajalnika. Z nekaterimi so težave z nekaterimi ne.
Zakaj FAT32? NTFS mora delat.
LP
Zakaj FAT32? NTFS mora delat.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
Sem vedel da bom tukaj na tako razširjeni slovenski spletni strani našel pravilne in dobre informacije. Hvala vsem. Not
AlienGT ::
Ne vem kateri DVD player sicer imaš, problem bi znal biti ker večina predvajalcev preku USB vhoda ne zna brati VOB fajlov (DVD), medtem ko z AVI fajli (DivX) ne bi smelo biti težav.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.
Dangsteer ::
Jaz imam dvd player z usb vhodom-player je cheap varjanta, nek scott se mi zdi.Sem priklopil nanj wd my book 500gb pa ne dela.Na disku imam nekaj particij, vse ntfs,..ce ti kaj pomaga
Sam se niti nisem poglabljal v to stvar ker vse filme itak gledam na kompu
lp
Sam se niti nisem poglabljal v to stvar ker vse filme itak gledam na kompu
lp
Ne da se mi več pisat kakšno mašino imam :)
Imam Pioneer DV-400V-S predvajalnik, ki še sicer ni priključen, ker si preurejam sobo. DVD predvajalniki bi naj po mojih zadnjih informacijah predvajali usb ključ / zunanji disk, ki je formatiran v fat32 ( divx, dvd,... ). Ko uredim sobo in priključim zadeve ter stestiram zunanji disk katerega mi bo posodil kolega, odpišem kako je z tem.
AlienGT ::
Sicko, tudi sam imam točno enak model Pioneerja in lahko ti zagotovim (potrjeno tudi uradno s Pioneerja) da DVD formata preko USBja ne boš mogel gledati.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5566 (3142) | Bevcan |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20046 (12626) | filipc |
» | Predvajanje DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 2186 (2002) | solatko |
» | Zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2962 (2003) | dudl |
» | dvd predvajalniki + USBOddelek: Zvok in slika | 1476 (1325) | hous3r |