» »

Amis ipTV vs T-2 ipTV

Amis ipTV vs T-2 ipTV

gandolfini ::

Sem naročnik storitev pri Amisu, njihov TV mam slab teden in nikakor nisem zadovoljen s sliko direktnih športnih prenosov(košarka,nogomet,vodni športi)
kjer se prikazuje zamegljena slika s kvadratki. Menda je to zaradi kompresije slike, T-2 naj bi bil tukaj na boljšem saj v ipTv oddaja sliko brez kompresije in tako kot jo dobijo s satelita. Najbolj obupen je ŠportKlub ki ima poleg tega še slab zvok.
Od centrale sem oddaljen dobra 2km, trenutno mi speedtest pokaze 5mbit, vcaisih tudi 9.Vem da je hitrost odvisna veliko od obremenitve linije(ce sosedje dosti surfajo).
Mi kdo priporoča da bi šel na T-2, bo slika boljša zaradi njihove direktne slike s satelita(brez kompresij)?
Je pa zdaj tu stvar s programsko shemo pri T-2 ko moras narocati se dodatne programske sheme kar dvigne ceno.In tu je v prednosti Amis.

Meni se v bistvu gre za najbolso sliko in par evrov tu ne igra cene,
tv mam plazma Panasonic th-42px80
Kaj mi je storiti da bo ŠportKlub imel ostro in jasno sliko, T-2

lp, miha

Vanadium ::

športklub je tudi na t-2 podn kvaliteta oz Š1 al kaj je zdaj. Vsaj prek VLC je zanič ker če primerjam velikost oknčka za gledanje kanala je 1/4 standardnega pri pop tv (vlc mi avtomatsko to velikost štima)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vanadium ()

Invictus ::

Najbolje da počakaš da bodo vsi oddajali na HDTV (vsaj 480p).

Drugače bi bilo bolje da bi imel navaden CRT TV.

Polovica kanalov (sploh slovenskih) na T-2 je navadno sranje. Ne vem pa kje je razlog, ali v preobremenjenosti in preveliki kompresiji na strani T-2, ali pri preslabem signalu od samih TV postaj.

LP I.

gandolfini ::

pol naj cakam...in je vseeno al sem na Amis, Siol al T-2 ipTV?
kaj je pol s tem Š1 kanalom...

tt1024 ::

Jah sem imel popolnoma enak problem z Amisom in sem razmišljal o t-2 ampak sm sedaj nazaj na kabelski in sem prezadovoljen. IPTV po mojih izkušnjah smrdi na veliko :(

matter ::

480p je EDTV in me HDTV !

lp,
Grem basket pa bom neloke metal

vasquez ::

Š1 so pri T2 že popravili. Zdaj je enake kvalitete kot ostali.

Vanadium ::

No bom danes preveril kak so ga popravil. Sam ga ne spremljam men je važno, da mam discovery pa NGC :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol brez SPORTKLUBA (SK) (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8714855 (6301) firbec
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

1019234134 (101806) telexdell
»

Kabelski TV + ipTV + media center

5979 (865) gregorčič
»

Dilema Siol, T-2, UPC , digitalna kableska,optika

194843 (3877) Alexius Heristalski
»

SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )