Forum » Zvok in slika » Kje je zvok?
Kje je zvok?
WODAK ::
Pozdravljeni!
Imam televizor Sony KDL40W4000. Ko TV priklopim na sobno anteno in v menuju spustim scaniranje programov mi TV najde približno 8 kanalov. Vse je lepo in prav. Ko preklopim na "Digital mode" mi programe prikazuje z zelo lepo sliko (mpeg2 ali mpeg4) in dobrim zvokom. Ko pa preklopim na "Analog mode" pa mi prikazuje slabo/dobro sliko (razumljivo, saj če obračam anteno se slika temu primerno lepša/slabša) vendar brez zvoka. Ta problem sem iskal v navodilih, ki so bila priložena in pa različnih forumih. Žal problema nisem rešil...
Zakaj torej v digital načinu zvok deluje, v analog načinu pa ne??
Hvala za vaše odgovore!
Imam televizor Sony KDL40W4000. Ko TV priklopim na sobno anteno in v menuju spustim scaniranje programov mi TV najde približno 8 kanalov. Vse je lepo in prav. Ko preklopim na "Digital mode" mi programe prikazuje z zelo lepo sliko (mpeg2 ali mpeg4) in dobrim zvokom. Ko pa preklopim na "Analog mode" pa mi prikazuje slabo/dobro sliko (razumljivo, saj če obračam anteno se slika temu primerno lepša/slabša) vendar brez zvoka. Ta problem sem iskal v navodilih, ki so bila priložena in pa različnih forumih. Žal problema nisem rešil...
Zakaj torej v digital načinu zvok deluje, v analog načinu pa ne??
Hvala za vaše odgovore!
huh? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi televizijski kanal v ločljivosti 4K (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 37395 (32490) | M-XXXX |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25225 (15913) | OK.d |
» | digitalni sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9212 (6757) | 6151 |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65779 (23487) | k4vz0024 |
» | Olimpijske igre v HD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9031 (6370) | KoMar- |