Forum » Strojna oprema » Buffalo WHR-HP-G54
Buffalo WHR-HP-G54
DoMinik_ ::
Imam en problem...Včeraj sem si kupil brezžični router Buffalo WHR-HP-G54 High-Power Wireless Cable/DSL Smart Router da bi si doma povedal dva računalnika, enega bi nato imel kot žično povezanega na internet, drugega pa kot brezžično povezanega... In ko sem hotel usposobit router na totem računalniku katerega hočem met povezanega žično, mi noče delovat internet... Pa sem šel lepo vse po postopkih inštalacije s CD-ja, vse pravilno povezal ( modem z routerjem sem povezal, nato še router s PC-jem ) nato pa, ko se hočem povezat na internet, da bi mi preverilo na Buffalo-vi strani če je bila povezava uspešna, mi javi, da se ne morem povezat z Amisom ( mam Amis Adsl ) in nato tudi ne morem dalje s postopkom inštalacije in konfiguracije routerja. In nevem kje naredim kako napako, da se mi noče povezat. Morem še to povedat, da še nikoli nisem delal z brezžičnimi routerji... In prosim če mi kdo lahko pomaga pri tem al pa če ima enak model routerja, mi prosim naj sporoči kako ga je usposobil...
OmegaBlue ::
Če imaš router NE uporabljaš pppoe dialerja. Nastavi uporabniško ime in geslo za adsl v routerju.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569898 (6727) | c23po |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83328 (15089) | brez-imenko |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3351 (2626) | Spajky |
» | Ruter WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 3983 (2909) | mihec87 |
» | pomoc pri instalaciji wireless routerja BUffalo WHR HP G54Oddelek: Omrežja in internet | 3784 (3212) | N-E-O |