» »

Brothers in arms hell's highway

Brothers in arms hell's highway

1 2
3
4

intelček ::

kdaj zdej za pc, 9.10?

Berserker ::

Men je ta bia ziher boljša od kakšnega cod2 al pa 3 in tudi od wordl at war bo boljša, namreč ni samo tisto streljanje, nikakor nemoreš rinit naprej, hitro si mrtev, veliko je kletja( za književnike preklinjanja) kot npr. fuckin dog shit pa tako sn skoraj v vsakem filmčku opazo, lepo počasi napreduješ, sicer sem ostal tam ko pade bomba na kupolo in se zatekne(tam ko si na začetku končal) in maš privide o švabih. kaj stg44 je noter, kr drugač majo nemci malo orožija. sem pa še nekaj opazo da ti pri tej bia pride dosti v uporabo m1a1 garand pa ostale ameriške puške za nadaljavo, namreč pri cod-ah si kr letel iz misije v misijo pa si uporabljal povečini le mp44 pa thomsonko za bližjo pucanje, kar98 še povohal nisem, preprosto so codi preveč premalo taktični.

aja se oproščam za zgornjo preklinjanje

Zgodovina sprememb…

AapocalypseE ::

intelček, možno, da bo komaj 9.10, ker na torrentih še ni igre in možno, da bo komaj takrat izid.

laught ::

Cod serija je bla zmeraj boljša od brothers in arms,sam to še ne pomeni, da je bia slaba.in zakaj naj bi bil cod 3 slab??meni dost boljši kot kaka 2jka pa 4ka..

Berserker ::

4 je bla vredi zaradi filmskega vzdušja, pa še vedno aktualne iraške vojne, bia ma drug stil ni samo rešetanje nemcev je malo bolj taktična, ukazovanje je podobno kot v GRAW, sam gameplay pa je kot raibowssix lv.

matija14 ::

CoD3 sploh ni bil zmazek!
IN ja, tale BiA je kar dober glede na prejšnje, in vedite, da Brothers in Arms igra ni niti podobna Call of Duty seriji. Simulacija vs arkada, tk to gre! CoD zmaga v svoji kategoriji, BiA pa v svoji.

Berserker ::

men se je cod3 zamero kr si bil ves čas v franciji, pa konec je nekam bedn.

AapocalypseE ::

Na amazon.co.uk pride igra za PC 3.10, tak da je release date zgleda res bil 30.9, ampak pride igra komaj zdaj v prodajalne in torrente seveda :D

Berserker ::

ka je že zunaj cod waw.

Pardon na torrentah je že en teden, v prodaji pa že od torka, cena 69 € xD, 8-O , ziher je nem kupil dokler nebo na 20 € spravli, no obrno sn jo itak.

Zgodovina sprememb…

AapocalypseE ::

tr33k, PC verzija je že en teden na torrentah?

laught ::

xbox verzija sam za pc je še ni

AapocalypseE ::

Treba malo prebrat prej, ko se kaj napiše, ker sem napisal gori PC. Za xbox me ne zanima...

Berserker ::

ja mene pa za pc ne.

laught ::

Zakaj pa pc verzija pride tak pozno,za konzolaško??

AapocalypseE ::

Daj tr33k stfu, ker mi že najedaš na tem forumu... froc si in se tudi tako obnašaš oz. izražaš...

Berserker ::

dej ti pa mi najedaš z tvojim poveličevanjem pc iger ko so skor iste ko za ps2, me prav zanima kolk si star da tole govoriš!!!;(

destroyer2k ::

tr33k

Tole si pa mimo kiksnil v večini primerih imamo bolšo grafiko kot na konzli. Kot bomo imel z BiA pač bol kristalno sliko in tudi večjo resolucijo tekstur.

laught ::

pa ja verzije so si iste in razlik sploh nebo nevem kakih,mogoče bo na pcju lepša grafika če boš mal boljše pogledal.

intelček ::

upam da jo bom 10.10 lahko ze igral
u grafiki pa mislm da je mal razlike, saj pr cod4 je bla, za BiA pa nevem nisem igral na konzoli

Berserker ::

pa nebom čakal par dni več da bom lahk špilal na pc ju, sam zaradi več textur eni ko ste takšni pc fani še sam na grafiko pa sliko gledate in fpsje. smisel iger ni sam to kaj je lepše česa je več. enostavno delate primerjavo z konzolami samo na področju kvalitete slike, pa textur, mam dober pc pa mi ene igre slabše laufajo kot na konzoli, pa še slabe so na pc ju, glejte fifo kak je grafika skor na nivju ps2, no fifa 09 se je mal izboljšala. no pa na pc ju mam skozi neke težave z zvokom pa nastavitvami, zakaj bi se matral če lahk sam dvd dl al pa blure vstavim in igram, ne gre se mi za grafiko ampak za kvalitetno igranje, dobro zgodbo, to lahk doživim pred lcd jom in nerabim bulit v ekran. dajte razumet če nimate konzole jih ni treba kurcat, preprosto tu je več prihodnosti za igre kr tu je tudi denar.

AapocalypseE ::

tr33k, ti pa poveličuješ ta tvoj xbox, kot da je zlat in se ven mečeš kako piratiziraš... češ ti že maš to igro in si jo že obrno itd... na živce mi greš totalno...
Jaz mam dost raje PC, ker sta mi miška in tipkovnica zakon!

laught ::

Ja za fpsje, sam drugač miška+tipkovnca sux(za igre)drugač pa bmk ka kdo špila, vsak ma svoje.in tale nova bia na koncu tut ne izpade nevem kaj,sem pričakoval več,je pa par dobrih scen kot v prejšnih delah, ko čreve okoli ležijo ipd..

Berserker ::

ja koda ti ne piratiziraš in vse raje kupiš...... poleg tega nikjer nisem napisal da poveličujem xbox, men je miška tudi zakon za strategije pa strelske igre, drugače men tudi ti pa greš z svojimi izjavami na živce, npr. kr bo farcry 2 za konzoli bo kao zaradi tega okrjena pc verzija in da se ti nevem kak gabi kr je sam 30 fps jev. o kod tebi takšne izjave, jaz sicer se tu pa tam motim, ne zaničujem pc ja, sovražim pa da ga poveličujete, z nevem kakšnimi igrami.

Pesimist ::

Lol. Mah jaz mam Xbox pa mi na misel nebi prislo 3D streljacine igrati na posranem gamepadu in z kakim avtoaimom. Drugace pa primerjava BIA z Rainbow Six? I dont think so. Se na GTA4 bom pozabo ko PC verzija pride ven in bo BOL TEKOCE delala na PCju kot na tej glupi skatli.
Ti govoris o nekem kvalitetnem igranju pa fps. Jaz ga pri GTA4 nisem imel, Prav tak ne pri GRAW2 online coop. Vse tak bol z 20-24fps da bi skatlo nejreje skoz okno zabriso.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

laught ::

ja se xbox je res gnil, sam ga še mam sam zaradi gearsov pa kakih športnih iger pa dirkačin.je ps3 dosti boljši.sam kurac ko nekateri razvijalci neznajo iger za ps3 delat.

Berserker ::

jaz sam čakam da odklenejo ps3, pol se xboxa nem dotekno več, meni je gta tekoče delal tu pa tam so mal zamujale texture, sam misliš da tega na pc-ju nebo? tretjeosebne mi je res bed špilat na pc ker z miško ni pravega občutka, se spomnim kak je blo gearse na pc-ju težje igrat kot na xboxu. aja graw2 je na xboxu dosti boljši kot na pc-ju. jaz ne gledam na te fps-je kr sn tak navej igrat z zatikanjem, pa pomanjkanjem textur. žal za nekatere bodo imele konzole boljše igre od pc-ja.

laught ::

Sam pr tele novi bia mi je bedno ko greš v 3 osebnem v cover sistem,bi blo kul videt, da bi bil v prvi osebi v coverju.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

Berserker ::

meni pa je tretjeosebni čisto všeč, dobim občutek da igram graw a la ww2.

Pesimist ::

Mah. Od vseh teh 3D streljacin se se mi vedno najbolse Americas Army zdi. Grant da je gfx engine in nasplosni pogon za danasnje stadarde en drek ampak se ima vedno obcutek katerega dobena druge vsej za moje pojme ni dosegla. Zato ze nestrpno cakam na AA3.0. Zvok ko metek leti mimo uh, ter nacin strelanja in recoil ter priciznost sta izven tega sveta, vsej racunalniskega. Cela predstava je kot da bi bil tam. En mod na source pogonu ki je za las podoben prav AA. Grafiko ma sicer dosti lepsi ampak ima totalno zgreseno vzdusje, hitrost premikanja, nacin premikanja, nacin streljanja, presentacijo vojaka. Noja.
Proti temu je vsak drugi game arkada izjema eni rianbowsixi.

intelček ::

Sawyer men je tut AA se kr najbolj za igrat. Hooah! kak mas "nick"?
a ni blo recen da pride AA3.0 kao semp. 08 vn?

Zgodovina sprememb…

laught ::

pa ka je american army??ww2?

Pesimist ::

Ni ne. Je bol moderna.

SawyerX sem mel nick z menda 31 honora. Ampak ko sem emajle menjavo itd sem zgubo dostop do accounta ker je kao poslalo novi password na stari emajl. Mah. Zaj mam pa sawyerxxx nub account.
Tak ni vazno ker bo AA3.0 potrebno znova zacet anyway.

laught ::

Sam neke še ,že skos odkar sem prvo bio igral, me zanima kaj pomenijo ti krogci nad nemcami?healti ziher niso,mogoče ve kdo?

Berserker ::

Men je taboljša strelska simulacija ta hip ofp in arma, zaj še čakam na arma 2 in ofp2, ofp igram zaradi ww2 modov, arma pa zaradi tega da lažje počakam na dvojko. seveda v teh igrah ni tistega pravega akciskega občutka kot v arkadah. no je kdo igral bia na veteran al še na težjo ka se ži reče neka na A se žačne....... kr je že malce težje na normal, skoz si v coverju. lepo da se nadaljuje, tisti continued je bil tudi pri koncu rainbowsixa ls, aja pa se je kr dobra igra ne nevem zakaj bi blo vzdušje zgrešeno nemore bit vse vedno a la cod. kak je kruto ko vidis onega z speglami po tleh pa britanci z raztrganimi ledvicami in jetri, no konec je mal zgrešen tisto z tanki bi bolj v sredino dodal, sicer pa kr vredi igrca jaz bi ji dal 85. kr so filmcki kr dolgi pa vredi. no ni v cod stilu to je to. aja pa kr lep ropot pokalic je, najbolj všeč mi je bil stg44 pa tomson pa tudi z garandom nisem sparal, vredi je tudi da ni tolk granat. no to je to.

laught ::

bah ja, glede na prejšne konce, je tale res bedn,krneke..tale zadnja misija bi res nekje vmes bolj spadala ne pa na konec..je pa lepo da se nadaljuje,tak da lahko pričakujemo novo bio kakih 2010 pomoje.

strictom ::

Lame igra. Preveč časa gre za skoraj neuporabne teammate. Pa so scene ko so kr brutalne...
 fankisoldat

fankisoldat



PS.: Kdo je že prej težil da bo uber grafika?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: strictom ()

globoko grlo ::

hahaha, pokažte mi en dobr port, lol

laught ::

Upam ,da bo naslednji del bolj izpiljen,naj naredijo poškodbeni model kot ga ima sof 2 če že delajo v tej smeri(račefuk teles, ipd..)ker je bedn, npr če ni slow motiona pr headshoti, bo glava ostala cela,tu pa tam kako nogo al pa roko utrže,pa če že je kaj krvavo, je skor vse isto,je pa res par brutal scen sploh v tisti hiši proti koncu..

Berserker ::

Se v igri je kr lepa grafika, jutre bom probal še pc verzijo.

Pesimist ::

Kaj je onemu takglavo raztrgalo? Bomba I guess sledec po nogi in gledenato da ko je enkrat mrtev je truplo neuniclivo. Geadshooti pa samo pofarbajo tisti del glave rdece ko mu tu fali.

Grafika se mi kr dopade. Predokus kak bo loahko AA3.0 izgledo :P

Berserker ::

sem igral pc verzijo texture so naložene in detajli tu pa tam je kakšen loading ki ga xbox verzija nima zato se tudi pri xboxu teksture pozno nalagajo. igram z gf 9600gt pa lahk igram na high( najvišje) sem mislil da bo bolj zahtevna igra. res bi lahk dodelali poškodbeni model, no vsaj je ne, maš vsaj nek občutek da v kam strelaš ne pa pri cod ko se ti zdi da v vrečo strelaš, pa je enemy brez praske.

laught ::

Ja se ko je nemec mrtev, pa ga strelaš maš tut, filing koda strelaš v vrečo,najboljše je narejeno pr sof 2 maš res filing da je človek iz mesa ..pa tut pr manhunt je dobr filing glede tega..

AapocalypseE ::

Meni ta igra ni nevem kak dobra... grafika je še kr, čeprav bi lahko bla boljša. Najbolj tečno mi je, ko hodi kdo zraven tebe in se dere, da so vsi mrtvi... pridem v hišo ubijem dva, se zadere vsi so mrtvi... grem dalje ubijem tri, se spet zadere vsi so mrtvi... res nadležno to. Stoji neki za kotom, ko v real sploh nebi mogo vedet, če sem vse ubil ali ne in se kr nekaj dere. Opazil sem tudi recimo, ko grem po kakih stopnicah z njim in se samo trese gor pa dol slika... tak čudno... včasih pa je lepo tekoče. Pa tudi sprint mi je smotan... navajen sem, da mam sprint na levi shift tipki, kot pri COD. No sem si nastavo sprint na to tipko, ampak ko šprintam sploh z miško ne moreš nič usmerjat, ampak komaj kaj na tipkovnici. Kr nekaj res...
Všeč so mi edino headshoti, ko prav slow motion prikaže situacijo. To pa je tudi vse...

Komaj čakam na CoD: World at War

Pesimist ::

meni se storya kr dopade kar je redko pri first person shooterjah. Noja ta je na ww2 temo tak da to kr fajn pripomore. Mogoce si bom stare dele potegno pa tisto prvo prespilo. Streljane iz 3rd perspektive je tudi kar cool.
Tak da bi si zelel da bi celi cajt lahko v 3rd person spilal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Berserker ::

veš kaj je v igri najbolj strašljivo? ko si spet v bolnici(tam ko si domišljaš nemce) pa greš med stenami čez neko lukno pa je mala odprtina pa če pokukaš se ti prikaže oni z špeglami pa te pogleda v bistvu se ti to sam domišlja, zraven pa tak srhljiva muzika, kr streslo me je. sicer pa taka igra bolje poglobi v pogovore pa strahote vojne kot pa cod ki je navadna streljanka brez zapletene zgodbe.

AapocalypseE ::

Pa lik se mi zdi, da se giblje tak leseno in počasi pri tej novi BiA... nevem no, ampak mi je gameplay pri CoD dosti boljši pa tudi vzdušje je boljše.

http://www.youtube.com/watch?v=DfgJbef0Zo0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FSkerRUNKtU

http://www.youtube.com/watch?v=KIX_guGHbyA

http://www.youtube.com/watch?v=3Erl81T8J0U

Zgodovina sprememb…

Urc ::

Močan je ta dečko v CoDu, ni kaj. Še s super strengthom pri Crysisu nisi bil tako močan. No recoil, bazuka lih da 2 cm privzdigne. Puške je seveda treba držat čist pri miru, ne diha nič, težka tud ni. Roko na sprožilcu ima v codu kot da bi imel leseno. Pol se pa menijo kaj je leseno :(

CoD --> Še ena igra za n00be in 5 letne otroke i guess

Sicer je pa tole vse offtopic. BiA je zakon, edino škoda ker so hoteli kopirat SoF 2 pa jim ni glih najbolj uspelo...

LordTado ::

lp

a ve kdo zakej mi noče shranit nastavitev,ko enkrat grem iz igre in potem not se mi resetirajo...

mam visto..

Berserker ::

urc bia je bla zmerom krvava, kaj mislite s tem leseno v bia, lik čist normalno hodi z puško, v coverju se normalno obrača pa to in ono.

Pesimist ::

meni se pa zdi da se v BIA bol normalno premikajo kot COD5. Pri CODu se prav vidi da je umetno sej pusko drzi rock solid pri popeku ko laufa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815281 (4941) oo7
»

Brothers in Arms (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
536094 (940) oo7
»

Brothers in Arms: Hell's Highway

Oddelek: Igre
101342 (1165) kuglvinkl
»

Battlefield: Bad Company (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
513905 (3177) destroyer2k
»

Call of duty 3

Oddelek: Igre
192203 (1668) Jan987

Več podobnih tem