Forum » Pomoč in nasveti » Spet ta internet :(
Spet ta internet :(
Murcy ::
Spet težave z netom.
Ok problem je da je internet nastavljen in vse je ql dokler ne zaženeš eksplorerja za hp ma google in odpre se v trenutku tudi iskano geslo takoj najde za vse drugo eksplorer zamrzne, ok pa gremo na mozillo, vse uredu dokler z eksplorerjem ne prideš na njihovo domačo stran in spet vse zamrzne, tko da ga niti zdownloadad ne morm, ok pa sm ga iz cd-ja inštaliru pa zamrne še prej kt explorer pa da ne bo kdo reku da je google kriv mi na najdi in yahoo isto dela. Računalnik sem že 5x formatiru tko da pojma nimam kaj je aja pa še to prek routerja mam povezana še 2 rač. in na vseh treh se dogaja isto. Hvala za pomoč. Ajde!
Ps:Ta stran je ena redkih k dela pa še to samo star slo tech na novem mi zmrzne.
Ok problem je da je internet nastavljen in vse je ql dokler ne zaženeš eksplorerja za hp ma google in odpre se v trenutku tudi iskano geslo takoj najde za vse drugo eksplorer zamrzne, ok pa gremo na mozillo, vse uredu dokler z eksplorerjem ne prideš na njihovo domačo stran in spet vse zamrzne, tko da ga niti zdownloadad ne morm, ok pa sm ga iz cd-ja inštaliru pa zamrne še prej kt explorer pa da ne bo kdo reku da je google kriv mi na najdi in yahoo isto dela. Računalnik sem že 5x formatiru tko da pojma nimam kaj je aja pa še to prek routerja mam povezana še 2 rač. in na vseh treh se dogaja isto. Hvala za pomoč. Ajde!
Ps:Ta stran je ena redkih k dela pa še to samo star slo tech na novem mi zmrzne.
- spremenil: Murcy ()
gkovac ::
Si mogoče probal do interneta brez routerja?
Dej vklopi lepo računalnik direkt na kabel od interneta (brez routerja) in preveri če ti dela. Nekako sumim, da ti router šteka vse skupaj.
Dej vklopi lepo računalnik direkt na kabel od interneta (brez routerja) in preveri če ti dela. Nekako sumim, da ti router šteka vse skupaj.
lp,
Murcy ::
a je možn kak virus k ga antivirus nebi odkril in se nebi zbrisu pri formatiranju? npr. kak boot virus
solatko ::
Resetiraj modem, poglej če je clon prvega računalnika v redu gor in še enkrat zažen zadevo. A se računalniki vidijo med seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569972 (6801) | c23po |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5553 (3457) | vice boy |
» | Noče se mi povezat na internet preko mrežne in kabla v xpOddelek: Omrežja in internet | 1427 (1427) | Lisiček |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3431 (2487) | marky007 |
» | ADSL in HUBOddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (1513) | cmocko |