Forum » Pomoč in nasveti » Rabim mail!
Rabim mail!
Kriko ::
Kje naj si odprem e-mail, da ta ni v slovenji in da omogoča forward-iranje oziroma delo preko outlook-a.
Sem imel na yahoo.com in altavita.com pa usa.com/net ampak po novem bojo tej maili za plačat!
Sem imel na yahoo.com in altavita.com pa usa.com/net ampak po novem bojo tej maili za plačat!
Gandalfar ::
se oproscam. Sem spregledal. Zakaj pa noces v sloveniji?
Od tujih bos pa zelo tezko dobil kaksnega free, ki bi ti to omogocal. Hotmail je se najbljizji temu.
Od tujih bos pa zelo tezko dobil kaksnega free, ki bi ti to omogocal. Hotmail je se najbljizji temu.
TTine ::
Moj osebni favorit je
www.gmx.net
upam da znas nemsko:) Imel bos brezplacno 10MB prostora na strezniku za e-mail. Najvec od vseh zastonjskih ponudnikov. Ne posilja reklam, ima antivirus in antispam zascito. Dela v Outlook-u brez vsakih tezav.
Ce ti ne bo slo, se mi oglasi
LP
Tine.
www.gmx.net
upam da znas nemsko:) Imel bos brezplacno 10MB prostora na strezniku za e-mail. Najvec od vseh zastonjskih ponudnikov. Ne posilja reklam, ima antivirus in antispam zascito. Dela v Outlook-u brez vsakih tezav.
Ce ti ne bo slo, se mi oglasi
LP
Tine.
Kriko ::
Ej hvala, sem komaj danes vidu ker sem dobil ISDN im mi pet dni ni delal, so pa; slabo naredili, in [e modem ki ni in ni hotel delat vXP so mi dali, no ydaj sem dobil menjavin je OK!
Bom probal tega, upam da bom vsaj ynal na[telat, ker nem[;ine nimam pojma!
:e mi ne bo [lo se ti res javim
Bom probal tega, upam da bom vsaj ynal na[telat, ker nem[;ine nimam pojma!
:e mi ne bo [lo se ti res javim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cool pc nagrada (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6464 (4980) | Raw |
» | Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8101 (5390) | Athena89 |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13569 (11046) | Bakunin |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17991 (14673) | the_unborn |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2402 (1983) | Sunna |