Forum » Pomoč in nasveti » USB potri ne delajo
USB potri ne delajo
B_Weeed ::
zdravo...
imam sledeči problem...na racunalnik sem priklopo mobitel prek USB-ja in na racunalniku tega ni zaznalo..poskusil sem še z navadnim USB ključem in bilo je isto..sicer pa mi je do takrat delalo vse normalno...če kdo ve kaj za storiti prosim za pomoc...
HVALA, Bl4ck
imam sledeči problem...na racunalnik sem priklopo mobitel prek USB-ja in na racunalniku tega ni zaznalo..poskusil sem še z navadnim USB ključem in bilo je isto..sicer pa mi je do takrat delalo vse normalno...če kdo ve kaj za storiti prosim za pomoc...
HVALA, Bl4ck
- spremenil: B_Weeed ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskratel Innbox V60U - Kako omogočiti DLNA?Oddelek: Omrežja in internet | 2527 (2187) | moat |
» | USB Type-C prinaša več kot le obrnljivostOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 17672 (15464) | Lonsarg |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11782 (9687) | Toros |
» | Za Evropo enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13631 (11616) | Pyr0Beast |
» | povezava - predvajalnik DVD in trdi diskOddelek: Zvok in slika | 2378 (2216) | bomber1111 |