Forum » Operacijski sistemi » nForce chipset driver in monitoring diska
nForce chipset driver in monitoring diska
5pellfire ::
Zanima me če je kdo izmed vas že naletel na podoben primer?
Imam ploščo DFI nF4 Ultra-D. Ravno sem nalagal Visto, in sem snel zadnje chipset driverje
za Visto z nVidine strani (15.17). Problem je v tem da mi del teh driverjev (IDE SW - po
novem MediaShield) onemogoči spremnjlanje temperature trdega diska. Če naložim driverje z
Mediashieldom mi HWMonitor sploh ne zazna diska oz. temperature. Če MediaShield odinštaliram
se temperature povrne.
Je mogoče to zato ker imam kr star disk - Hitachi 160GB ali pa je MediaShield POS
Imam ploščo DFI nF4 Ultra-D. Ravno sem nalagal Visto, in sem snel zadnje chipset driverje
za Visto z nVidine strani (15.17). Problem je v tem da mi del teh driverjev (IDE SW - po
novem MediaShield) onemogoči spremnjlanje temperature trdega diska. Če naložim driverje z
Mediashieldom mi HWMonitor sploh ne zazna diska oz. temperature. Če MediaShield odinštaliram
se temperature povrne.
Je mogoče to zato ker imam kr star disk - Hitachi 160GB ali pa je MediaShield POS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 154702 (19031) | ruski76 |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1149694 (409701) | Mavrik |
» | Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34298 (23663) | sasoe |
» | Media player 4K- HDMI (BOX)Oddelek: Kaj kupiti | 6353 (5330) | Erzo |
» | max dolžina UTP/FTP kabla - ne teorija, ampak praksaOddelek: Omrežja in internet | 3614 (3413) | tha_man |