Forum » Zvok in slika » Terratec Cinergy Hybrid T USB XS FM dela v Slo Dvb-t Mpeg4...
Terratec Cinergy Hybrid T USB XS FM dela v Slo Dvb-t Mpeg4...
Realman ::
Kupil bi dale tv tuner.Predvsem se mi gre, ker ima tudi video in audio vhode.Zanima me,če ga je možno z softwerom usposobiti za slovenski dvb-t signal Mpeg-4 H.264.
Če je slučajno kakšen lastnik in ga je preizkusil na slovenski dvb-t signal.
Za pomoč se vsem vnaprej zahvaljujem.
Če je slučajno kakšen lastnik in ga je preizkusil na slovenski dvb-t signal.
Za pomoč se vsem vnaprej zahvaljujem.
KoMar- ::
99% se da. Zakaj? Ker je čisto vseena firma tunerja, MPEG-4 se običajno itak softwaresko dekodira. Pa ne vem, zakaj si moral novo temo odpirat - tukaj imaš vse, kar rabiš: Katera programska oprema za DVB-T mpeg4
Realman ::
Sem prebral to temo,samo nisem bil čisto prepričan,Saj kolikor razumem,za ta slovenski signal,sploh ni še na tržišču tv tunerja,ki bi hardwersko odkodiral ta signal.Potem takem s da z softwerom,vsak tv tuner dvb-t z mpeg-2 prepričat,da deluje z mpeg-4?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica GigaByte GT-U8000 in DVB-T MPEG-4Oddelek: Pomoč in nasveti | 6667 (1554) | SandiX |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65956 (23664) | k4vz0024 |
» | Digitalni signal za TV v SlovenijiOddelek: Loža | 6763 (5939) | SkIDiver |
» | Analogno ja, digitalno ne?Oddelek: Zvok in slika | 2628 (2330) | mariooo |
» | DVB-T sprejemnikiOddelek: Zvok in slika | 7274 (6185) | Alexius Heristalski |