Forum » Zvok in slika » wmv in drugi filmčki
wmv in drugi filmčki
Hana ::
Ojla!
Na novo sem si naložila windowse in zraven tudi vse programčke (od bs playerja do real playerja z nekaj dodatnimi codeci). Večino filmčkov s končnico wmv mi v vseh programih predvaja v nekih čudnih barvah: samo roza, svetlo zelena, svetlo modra in temno modra. Mogoče kdo ve, kateri codec mi manjka oz. kaj drugega bi lahko bilo narobe?
Hvala vsem!
Pozdravček!
Na novo sem si naložila windowse in zraven tudi vse programčke (od bs playerja do real playerja z nekaj dodatnimi codeci). Večino filmčkov s končnico wmv mi v vseh programih predvaja v nekih čudnih barvah: samo roza, svetlo zelena, svetlo modra in temno modra. Mogoče kdo ve, kateri codec mi manjka oz. kaj drugega bi lahko bilo narobe?
Hvala vsem!
Pozdravček!
bluefish ::
morda je problem ravno v preveliki količini raznih kodekov, ki se med sabo "tepejo". Odstrani vse in namesti le CCCP kodeke. Poleg tega uporabi nek bolj spodoben predvajalnik (VLC, Media Player Classic, The KMPlayer,...).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59338 (14486) | BaRtMaN |
» | Elitebook video-pomočOddelek: Strojna oprema | 662 (628) | jan01 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12622 (10477) | Jst |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2497 (2155) | JagPanzer |
» | Enemy at the gates - unknown audio codecOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (828) | Vanich |