Forum » Pomoč in nasveti » Enemy at the gates - unknown audio codec
Enemy at the gates - unknown audio codec
Vanich ::
Pri tem filmu mi ne dela zvok - unknown audio codec. Ko ga zaženem, media player išče codec. Slika pa je. Mam pa naložene 4.12 in pa 3.11. Kva še nucam ????
TESKAn ::
Možn je, da je zvok kar v AC3, torej dolby digital formatu. V tem primeru rabiš powerdivix predvajalnik. zanj pa pobrskaj tle.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
freserovski ::
kot je rekel TESKAn, zvok je v AC3, ziher, posebno če je film na 2-cd-jih, jaz sem inštaliral codec za ac3, ki je bil na cd-ju, pa film poganjam iz bs-playerja, pa dela vse ok
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
CaqKa ::
enemy at the gates na 2cdjih kot isonews release IMA ac3 zvok.. potrebuješ tisto kodek brez dodatnih pomislekov... pa btw kodek je bil vsebovan v releasu, mozna da si ga dobil na cdju .. drugace pa ga dljaj na doom9.org
_max_ ::
Če imaš DiVX verzijo filma na 2 cd-jih, bi bilo morda modro pogledati, če imaš na drugem (2) cd-ju poleg filma še direktorij ki vsebuje audio filter.
Ponavadi imaš verziji WIN9X TER WIN2K, če imaš samo eno cd-rom enoto, posnami film na disk ali pa samo filter, saj ga je treba zagnati pred vsakim ogledom filma.
LP, Enigma
Ponavadi imaš verziji WIN9X TER WIN2K, če imaš samo eno cd-rom enoto, posnami film na disk ali pa samo filter, saj ga je treba zagnati pred vsakim ogledom filma.
LP, Enigma
Lasciate ogni speranza voi chi domandate
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59326 (14474) | BaRtMaN |
» | S/PDIF out samo 2.0 zvok namesto 2.1 (subw. ne dela)Oddelek: Zvok in slika | 2421 (1958) | Zako |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17417 (10302) | GrimReaper |
» | divx-suroundOddelek: Zvok in slika | 1098 (954) | Blue22 |
» | S cim encodirate Divxe?Oddelek: Zvok in slika | 1555 (1087) | zile |