» »

Dlančnik + DVD + Video Aut

Dlančnik + DVD + Video Aut

andrej777 ::

Zdravo,

v glavo sem si zadal en (bolj ali manj izvedljiv) projekt pa bi prosil če mi lahko poveste ali je to kar želim sploh izveDljivo in če je kolk je to za****.

1...Ali je možno na USB priklop priklopiti zunanjo optično enoto za računalnik. Želel bi recimo da bi lahko iz CD/DVD-ja bral audio/mp3/divx/dvd datoteke.

2...Kako bi ta video in audio peljal naprej na TV?? Večina dlančnikov ima audio izhod, ima kakšen tudi video??? Spet teorija: ali bi lahko prklopu gor tudi usb zunanjo grafiko ali nekaj preko česa bi lahko pelal naprej video signal??

In še nahitro zakaj sem si jz tole zamislu da ni boste mislili da sem znoru in nimam kaj pamatenga počet. Ali pa če imate kakšen boljši predlog ki nebi bil občutno dražji.

Pri avtobusu rabim danes vse živo od multimedije. GPS, DVD player, CD MP3 player.... Vse to bi lahko nademostil z tole zadevico ki sem si jo zamislu če je seveda izvedljivo. Plus tega imam še dlančnik ki pride velikokrat prav.

Mnogo lažje bi vse naredu z PC tablet samo zadeva stane 1500 eur ali več, Med tem ko pride dlančnik 400 eur in zunanja optična enota 100 eur.

krneki0001 ::

1.) Ne. Potreboval bi kak adapter, ampak vseeno mislim, da ni mogoče.

2.) nekateri dlančniki imajo tudi video izhod, nokiini telefoni (recimo N95) ga imajo tudi. Povej kateri dlančnik je, pa ti lahko povemo če je kaj podobnega za tvoj dlančnik.

Mislim, da je vse tole neizvedljivo. Za to kar si si zamilil, bi raje kak asusov EEE kupil. Imaš večji ekran in usb priključke. Pa še cena je skoraj bolj ugodna.

JA ta mini prenosnik je še ena varienta. Vse kar mu manjka do idealne zadeve je ekran ki se obrne kot pri PC tablet da bi lahko skril tipkovnico. Pa tudi če ni občutljiv na dotik.

Na žalost pa idealne zadeve na obstajajo.

lp Andrej

Še eno vprašanje glede Asusa. Je na tem mini prnosniku mogoče da imaš dva namizja ali lahko na video aut pelješ le isto sliko kot jo prikazuje glavni zaslon??

Da bi lahko recimo na video out peljal DVD sam pa bi imel navigacijo.

franckranc ::

Andrej, si potem ze kaj nasel in ze uporabljas?
Tudi sam iscem nekaj podobnega za avtodom.
In ravno ta funkcija (navigacija na osnovnem zaslonu in ostalo na AV izhodu) bi prisla se kako prav.
LP Franc

5er--> ::

Extended desktop dela brez problemov na vseh mrežoplovčkih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5412411 (9101) AtaStrumf
»

MacBook Air (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Diski
27134579 (16960) poweroff
»

Kateri dlančnik...

Oddelek: Kaj kupiti
282236 (1691) sequAn
»

kateri dlančnik naj kupim?