Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik
Prenosnik
xell11 ::
Pozdravljeni
Kupujem nov prenosnik in me zanima kateri bi bil najboljši ( ki bi mi trajal največ ), potreboval pa bi ga samo za pisarniško delo.
Razmišljam o HP, videl pa sem, da se izplača, kupovati preko spleta, saj ponujjao zelo ugodne popuste.
Kaj mi lahko kdo prosim svetuje.
Hvala, pa lep dan se naprej!
Kupujem nov prenosnik in me zanima kateri bi bil najboljši ( ki bi mi trajal največ ), potreboval pa bi ga samo za pisarniško delo.
Razmišljam o HP, videl pa sem, da se izplača, kupovati preko spleta, saj ponujjao zelo ugodne popuste.
Kaj mi lahko kdo prosim svetuje.
Hvala, pa lep dan se naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko cca zapravite za spletne nakupe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6862 (5232) | mtosev |
» | Kitajska preiskala Microsoftove pisarne zaradi suma zlorabe monopolnega položajaOddelek: Novice / Ostale najave | 14495 (11756) | cegu |
» | Raziskava kaže neučinkovitost režima "three-strikes"Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9984 (7140) | SugarFool |
⊘ | Naše gospodarstvo umira na obroke, tuje pa se krepiOddelek: Loža | 2861 (2617) | Gandalfar |
» | Nvidia okrcala Intel zaradi nelojalne konkurenceOddelek: Novice / Procesorji | 2745 (2286) | phong |