Forum » Kaj kupiti » Problem z WinFast DTV2000H
Problem z WinFast DTV2000H
Kibby ::
Dans nabavo tole tv kartico in mi ze pol dneva posteno zre zivce... No sound, no ttx, slika za razjokat etc.
Probal ze malo morje nastavitev, levo in desno, sem ostal brez idej... Zgleda da mi ni usejo
Tak da ce ima kdo kake izkusnje oz. nasvete naj prosim pomaga...
LP!
Probal ze malo morje nastavitev, levo in desno, sem ostal brez idej... Zgleda da mi ni usejo
Tak da ce ima kdo kake izkusnje oz. nasvete naj prosim pomaga...
LP!
- spremenil: Kibby ()
eVro ::
Treba z dodatnim kablom povezati na kakšen line/aux IN na zvočni. Vem, glup sistem, ampak tako je tudi na mojem PVR2000 za 100 €.
Povezano ze od samega zacetka in sicer s plato, saj uporabljam int. zvocno s plate...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kibby ()
Pyr0Beast ::
Nastavi v options, iz katerega vhoda naj zajema.
Stegni dol update in novejšega winfast PVR
Stegni dol update in novejšega winfast PVR
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
V navodilih mi pise naj poiscem, ce imam internal priklopljeno, da moram za sound nastimat "Aux-in/CD-in", ampak te moznosti mi sploh ne da...
Probaj ostale, en mora delat.
Malo prej sem priso od kolega pri katerem sem na XP-jih testiral tv kartico. Zvok je delal, slika je bla, vsaj za moje oci, boljsa, ttx pa se vedno ni delal... Ko sem pri njem brskal po nastavitvah sem nasel da je pod Audio Out imel polno moznosti za izbirati in seveda avtomatski mu je zaznalo cd-in/aux-in moznost. Jaz pa nemorem nic spremenit, ker je samo ena moznost, in to je Master volume. Al so krivi driverji, al moj OS, al celo plata (da bi cd-in na plati bil defekt?) al pa moram kje v biosu to extra enablat? Cudno vglavno...
driverji najbrž. Se mi zdi, da bi bilo dobro inštalirat driverje za zvočno.
Ker so mi v Visti nonstop driverji zezal, sem preklopil na win 2k3, tu zvok dela bp, ampak no picture... Vem da je win 2k3 namenjen bolj ostalim zadevam kot pa video etc., je mogoce kje kaka nastavitev katero sem pozabil/spregledal? Hvala & LP!
Alexius Heristalski ::
Si naredil tako, kot piše tu? Predvsem vklop strojnega pospeševanja grafike, ker praviš, da ni slike.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Seveda, brez tega mi pol tudi igrice nebi delovale, ampak tam zaenX ni nobenih tezav, le tv tuner noce slike kazat... cel cajt black screen
Alexius Heristalski ::
Potem je težava v kodekih/programu za gledanje TV.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Kodeke sem ze tudi probal (ene ki so jih priporocli na forumih), nic drugace... Program je pa prilozen zravn, "Winfast PVR2", probal sem prejsnjo verzijo "Winfast PVR" pa program sploh ni ok delal... Sicer pa je program ze prikazoval sliko in sicer v Visti x64...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (948) | Igor0 |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2487 (2064) | |ke |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10174 (7983) | edublin |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8575 (5547) | Pyr0Beast |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19464 (12504) | Izi |