Forum » Pomoč in nasveti » TV tuner problem
TV tuner problem
Shagrath ::
Pozdravljeni!
Notranji TV tuner sem preko S-video izhoda(tv) priklopil na Line in zvočne kartice. V programu winfast PVR sem nato nastavil audio-out control line ter audio record line na Line In. Zvoka, neglede na to kakšno opcijo zajemanja zvoka izberem, ni. Poizkusil sem tudi povezavo iz audio izhoda tv kartice na AUX vhod zvočne kartice, pa zvoka tudi ni bilo. Kaj bi lahko bilo narobe??
še slika:
Hvala, LP!
Notranji TV tuner sem preko S-video izhoda(tv) priklopil na Line in zvočne kartice. V programu winfast PVR sem nato nastavil audio-out control line ter audio record line na Line In. Zvoka, neglede na to kakšno opcijo zajemanja zvoka izberem, ni. Poizkusil sem tudi povezavo iz audio izhoda tv kartice na AUX vhod zvočne kartice, pa zvoka tudi ni bilo. Kaj bi lahko bilo narobe??
še slika:
Hvala, LP!
solatko ::
Poženi Tv program, vklopi kontrolno ploščo zvočne kartice in pri nastavitvah glej kje ti daje na desni strani signal zvoka. Vklopi CD in, AUX, LINE IN, na enem od teh je zvok.
Shagrath ::
Han ::
Na Master oknu klikni na meni Options, izberi Properties, označi Recording in klikni gumb OK. V Line In stolpcu mora biti kljukica zraven Select.
Igor0 ::
Živjo, bom kar izkoristil temo :
Imam Leadtek Winfast interno kartico, pa mi zadnje čase nagaja.
Ko je vključen Winfast PVR, mi v cca 5 minutah nabije temperaturo chipset čipa tudi do 10 st.C gor, tako, da se restarta comp. Če je ne gledam TV programa, je temperatura v redu. Tudi zahtevnejše delo ne dvigne temperature več kot 5-6 st.C, tako, da mi nič več jasno.
Je kartica zanič ali kje naj iščem napako ?
LP Beni
Imam Leadtek Winfast interno kartico, pa mi zadnje čase nagaja.
Ko je vključen Winfast PVR, mi v cca 5 minutah nabije temperaturo chipset čipa tudi do 10 st.C gor, tako, da se restarta comp. Če je ne gledam TV programa, je temperatura v redu. Tudi zahtevnejše delo ne dvigne temperature več kot 5-6 st.C, tako, da mi nič več jasno.
Je kartica zanič ali kje naj iščem napako ?
LP Beni
LP Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc za TV kartico Fly TV 34+Oddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1577) | No Can Do |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8547 (5519) | Pyr0Beast |
» | DVD player preko TV Winfast 2000 DeluxOddelek: Strojna oprema | 1007 (933) | EMET |
» | Leadtek TV2000 Expert ne predvaja zvoka po obeh kanalih?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1201) | pviran3 |
» | z audio kasete na racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2614 (2465) | kisser |