Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver
Dreamweaver
sajs ::
Živjo,
imam eno vprašanje. Naredil sem stran v Dreamweaverju in notri vključil Flash text. V Mozilli mi ga prikaže v Explorerju pa ne(napiše mi: IE je tej strani preprečil prikaz aktivne vsebine, ki bi omogočila dostop do njega.) Ali kdo ve, kaj je narobe, predvidevam da nekaj z nastavitvami IE, glede na to, da ga v Mozilli prikaže? Kako naj rešim ta problem?
Najlepša hvala za odgovor!
lp, Sašo
imam eno vprašanje. Naredil sem stran v Dreamweaverju in notri vključil Flash text. V Mozilli mi ga prikaže v Explorerju pa ne(napiše mi: IE je tej strani preprečil prikaz aktivne vsebine, ki bi omogočila dostop do njega.) Ali kdo ve, kaj je narobe, predvidevam da nekaj z nastavitvami IE, glede na to, da ga v Mozilli prikaže? Kako naj rešim ta problem?
Najlepša hvala za odgovor!
lp, Sašo
t3hn0 ::
verjetn uporablas active script za to. internet explorer pa to blokira z njegovimi privzetimi (po instalaciji) nastavitvami. to bo prikazalo vsakmu z iejem (razen ce ma znizano varnost), tako da ni treba tok skrbet...preveri edino ce ta text res rab active script (to si verjetno v headerju nekje vkljucil nek AS_script.js al neki podobnga)
^.^
sajs ::
Gre za nek text, ki ima končnico .swf in ga IE ne prikaže. Kaj pa moram spremenit, da bi mi ta text pokazal v IE? Kaj pa ostali uporabniki, ki bi prišli na to stran, bi jim pokazal ta text? Kakšna je možna rešitev (alternativa)? Hvala!!!!
lp
lp
t3hn0 ::
ja sej pravm...
poglej ce uporablas active script (poglej moj prejsni post), ce ga, probi odstrant tisto vrstico v headu in preveri ce dela. ce ne dela bodo pa pac ostali mogl kliknt na tist rumen bar in dovolt izvajanje tega na strani
poglej ce uporablas active script (poglej moj prejsni post), ce ga, probi odstrant tisto vrstico v headu in preveri ce dela. ce ne dela bodo pa pac ostali mogl kliknt na tist rumen bar in dovolt izvajanje tega na strani
^.^
Gost ::
Namesto tiste dreamweaver skripte lahko uporabiš tudi swfobject.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344511 (3648) | sunniegoldie |
» | [PHP]Lociranje php datoteke iz url naslovaOddelek: Izdelava spletišč | 700 (595) | MrBrdo |
» | Zabava ob prehodu na ThunderbirdOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2876 (2876) | Tarzan |
» | Word XP in ponesrečeno shranjevanje. Kako do prejšnjega fajla?Oddelek: Programska oprema | 1034 (955) | bastadu |
» | Komentarji & KritikeOddelek: Omrežja in internet | 1789 (1244) | SLOWWWeb.net |