Forum » Pomoč in nasveti » HELP
HELP
D-PaX ::
Imam Logitech Z-5500
Zagnal sem DVD (Dolby) film in HD film z DTS zvokom.
Sedaj sem kupo Coax. kabel. Na eni strani je činč na drugi strani je jack (mono).
In sedaj nastane problem piše mi STEREO v nastavitvah na kartici, Audigy 2 ZS imam nastavljeno vse na digital output 5.1. Logitech Z-5500, mi kr stereo igrajo sliši se samo levi in desni sprednji zvočnik.
Probal sem tudi STEREO in mono jack, vedno enako kaže STEREO. :(
Probal sem tudi vklopit kabel Coax. činč činč na integrirano zvočno kartico na dig out napiše enako STEREO.
Kaj morem naredit, da bo pisalo na logitech napravi DTS ali pa Dolby itd..
L.P
Zagnal sem DVD (Dolby) film in HD film z DTS zvokom.
Sedaj sem kupo Coax. kabel. Na eni strani je činč na drugi strani je jack (mono).
In sedaj nastane problem piše mi STEREO v nastavitvah na kartici, Audigy 2 ZS imam nastavljeno vse na digital output 5.1. Logitech Z-5500, mi kr stereo igrajo sliši se samo levi in desni sprednji zvočnik.
Probal sem tudi STEREO in mono jack, vedno enako kaže STEREO. :(
Probal sem tudi vklopit kabel Coax. činč činč na integrirano zvočno kartico na dig out napiše enako STEREO.
Kaj morem naredit, da bo pisalo na logitech napravi DTS ali pa Dolby itd..
L.P
Paxy
- spremenil: D-PaX ()
OmegaBlue ::
Pravila 4. člen.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49866 (18360) | Matej_K |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2894 (2317) | 2mlavric |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10896 (10171) | T-Majo |
» | Pomagajte mi prosim Logitech Z-5500Oddelek: Pomoč in nasveti | 2160 (1583) | T-Majo |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5343 (3658) | jRk0 |