» »

Problem z directX10-nujno

Problem z directX10-nujno

charlotte ::

Prosim če ima kdo kakšno idejo, kaj naj nardim v mojem primeru. Imam grafično 8800GTS 512ram. Ravnokar sem inštaliral OS, namestil driverje za grafično z uradne strani XFX (točno za ta model, ker moraš itak serijsko vpisat), nakar sem želel namestiti še directX10 in mi namestitveni program vrne tole. Kaj bi bilo lahko narobe? Hvala za odgovore!

AnWar ::

Kateri os?
[Asus ROG Strix SCAR III]

Aja pa še tole me zanima, kaj pravite so tele temperature v redu? Sistem ni še nič navit, temperatura NB se mi zdi precej visoka, na to me je opozoru tudi PC Probe (dobil zdraven matične), sm to ne jemlem glih resno ker mi je med drugim pokazal tudi da ima mobo 125 stopinj :\ . Proc je E8400, matična maximus formula.

OS je pa Vista business 32bit, je original msdnaa:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: charlotte ()

M-XXXX ::

Saj se vidi da je Vista

Edit: Temparature so OK.
Si me prehitel z odgovorom>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

Tr0n ::

Instaliraj raje gonilnike z nVidia strani za 8800 GT. Se prej pa stare pocisti v safe modu z Driver Sweeperjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

AnWar ::

charlote:

"nakar sem želel namestiti še directX10

zakaj si pa hotel nalozit se directX 10 naknadno, saj vista ima ze desetko. Cudno da ti ne dela driverji, oz uradne strani Xfx, meni dela, si mogoce dol potegnu za x64 namesto X32?
[Asus ROG Strix SCAR III]

No zdej sm končn use lepo uštimal, povejte mi še nekej, zdraven plate sm dobil kasperskega in vista mi ga noče naložit, oziroma ko je naložen mi ga noče pognat, kao da ma probleme vista z temi driverji...... A kdo ve kako bi zrihtal da bi vseeno mel kasperskega?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD (ATI) Catalyst™ (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Zvok in slika
850134061 (44540) ferdo
»

Računalniki Lenovo z veliko varnostno luknjo

Oddelek: Novice / Varnost
4720361 (17162) miroB
»

directX 10 in windows xp (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7012710 (9120) bluefish
»

Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1037787 (5165) Jst
»

Nov komp...vprašanje za driverje...

Oddelek: Strojna oprema
161380 (1245) Yoxi

Več podobnih tem