Forum » Operacijski sistemi » Vista prenosnik in zunanji ekran
Vista prenosnik in zunanji ekran
c00L3r ::
Imam 1 mali problem, pa nevem ali naj krivim Visto ali ATI gonilnike. Gre za prenosnika in ko sem prvič priklopil gor zunanju ekran na VGA vhod me je vista lepo vprašala kaj želim naredit. Pa dam naj bo to privzeti monitor... Vse lepo in prav, ekran na prenosniku se je izklopil in sem delal na večjem zunanjem ekrenu. Ko sem VGA priklop iztaknil se je spet slika preklopil na prenosnikov ekran.
In to je super, ampak problem je v tem, da ko zdaj priklopim monitor na VGA me več nič ne vpraša Prav tako ne preklopi sama na drug ekran... Ve kdo kje se skrivajo te nastavitve? Ali pa kako jih resetirat?
V display seting, pa ne gre nastavit zunanjega ekrana kot primarnega. Gre sicer nastavit v ATI control panel, vendar pa je tam problem, da ko iztakenm zunanji ekran mi Vista ne preklopi na vgrajenega. Aja kombinacija tipk Fn+F5 ne pomaga nič
In to je super, ampak problem je v tem, da ko zdaj priklopim monitor na VGA me več nič ne vpraša Prav tako ne preklopi sama na drug ekran... Ve kdo kje se skrivajo te nastavitve? Ali pa kako jih resetirat?
V display seting, pa ne gre nastavit zunanjega ekrana kot primarnega. Gre sicer nastavit v ATI control panel, vendar pa je tam problem, da ko iztakenm zunanji ekran mi Vista ne preklopi na vgrajenega. Aja kombinacija tipk Fn+F5 ne pomaga nič
ankow ::
sicer sam točno nevem kaj je treba storiti vendar mi vedno uspe... malo moraš poiskušati varjante 1st in 2nd screen malo menjavaš resolucijo in slej ko prej ti preklopi. sam najraje uporabljam FN f5. (najprej probaj to - sprve) če ti pač fn tipke ne delujejo poiskusi na displey settings kot si doslej.
c00L3r ::
Saj z takim "pacanjem" na koncu meni tudi uspe. Samo zakaj ne more tak lepo delat, kot takrat ko sem prvič priklopil in izbral na bo zunanji monitor privzeti. Ko pa potegnem ven VGA kabel pa bi preklopil nazaj na vgrajenega.
Zdaj nekaj eksperimentiram z ATI profili, tam mam že nastavljen podoben profil za TV-OUT.
Zdaj nekaj eksperimentiram z ATI profili, tam mam že nastavljen podoben profil za TV-OUT.
ankow ::
no če ti kaj rata sporoči...tudi jaz bi rad imel to v mezincu, ker redno uporabljam svideo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20252 (9765) | kozorog |
» | Nova grafična kartica za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4414 (3278) | hojnikb |
» | ekran na prenosniku razbit - kako naštimati sliko na drugemu LCD_juOddelek: Pomoč in nasveti | 2649 (2110) | Pyr0Beast |
» | Razbit monitor na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4028 (3684) | Pyr0Beast |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5241 (5039) | ursula100075 |