Forum » Operacijski sistemi » težave z explorer.exe v Visti
težave z explorer.exe v Visti
vbknez ::
Torej, imam težavo s raziskovalcem. Ta se mi ob vsakem odprtju mape(računalnik,dokumenti, celo prazna mapa) resetira ko je ta odprta nekje 3s. Pol mi zmanka nekaj zagonskih ikon in če to vajo ponovim imam večkrat to srečo, da se znajdem s praznim namizjem . Tako moram v task manegerju ponovno zagnat ta explorer in spet dela, vendar ne smem odpirati map.
Poskusil sems protivirusniki. Najprej z ad-warom pa je ta našel nekje 10 resnih virusov. Vendar izginunje teh ni pomagalo. Spybot se ni zagnal mi napiše da ni .exe fyl neki pravi al kaj win32. Tak da zgleda še exe.fajlov ne morem odpirat. Poskusil sm še z večimi npr. avast pa je ta deloval le pred zagonom v okna. Nato pa spet enako kot pri spybotu.
Zato bi vas prosu če je že kdo imel izkušnje s tem, da bi mi predlagal kkšen predlog razen formatiranja, ki bo poverjetnosti še edina rešitev.
Hvla za vse morebitne odgovore.
Poskusil sems protivirusniki. Najprej z ad-warom pa je ta našel nekje 10 resnih virusov. Vendar izginunje teh ni pomagalo. Spybot se ni zagnal mi napiše da ni .exe fyl neki pravi al kaj win32. Tak da zgleda še exe.fajlov ne morem odpirat. Poskusil sm še z večimi npr. avast pa je ta deloval le pred zagonom v okna. Nato pa spet enako kot pri spybotu.
Zato bi vas prosu če je že kdo imel izkušnje s tem, da bi mi predlagal kkšen predlog razen formatiranja, ki bo poverjetnosti še edina rešitev.
Hvla za vse morebitne odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB boot win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1330 (1183) | matrix2 |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8663 (7777) | Yossarian |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9138 (8423) | k4vz0024 |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3677 (3059) | rockrose |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1231) | maxx |