Forum » Operacijski sistemi » Vista: namizje in taksbar izgine ob recovery inštalaciji
Vista: namizje in taksbar izgine ob recovery inštalaciji
ankow ::
Žijo!
Imam sledeči problem.
Najprej sem imel na novem laptopu visto, ki sem jo zbrisal in inštaliral xp. Sedaj sem ponovno inštaliral Visto z RECOVERY diskom.
Inštalacija je potekala gladko in prvi dan je laptop delal. Nato pa je danes začel po domače "drkati".
Ko vpišem geslo lepo mi lepo in hitro naloži vse programe, čez 30 sekund pa desktop in start ter taskbar izgine.
Nato je samo slika namizja. brez nič. ko dam task meneger explorerja ni. nato sem dal datoteko explorer.exe na namizje in zalaufal prek task menegerja. Zaradi tega se nato ikone in orodna vstica avtomatsko same pojavijo nazaj. Če tega ne dam pa je use fuč...samo slika namizja.
Ko recimo odprem nadzorno ali kakšno drugo mapo mi spet naredi reset namizja. Drugače firefox in msn ter drugi programi delujejno in se ne skrijejo.
Imam adawere in nod. win defender je izključen.
Na strani neke slovenske revije sem prebral, da je to zaradi mrežnih povezav, da je treba vključiti DHCP v routerju (sam imam sagem in kartico) oz. v drugem primeru da moram dati notr IP. Oboje sem probal in ni delalo. IP pa sem spremenil tako da sem dal Safe mode z networkingom.
HVALA
moj pc
Toshiba
AMD 1,9 turion
2gb ram
160gb hd
ati 256mb radeon 2600hd
atheros wireless
Imam sledeči problem.
Najprej sem imel na novem laptopu visto, ki sem jo zbrisal in inštaliral xp. Sedaj sem ponovno inštaliral Visto z RECOVERY diskom.
Inštalacija je potekala gladko in prvi dan je laptop delal. Nato pa je danes začel po domače "drkati".
Ko vpišem geslo lepo mi lepo in hitro naloži vse programe, čez 30 sekund pa desktop in start ter taskbar izgine.
Nato je samo slika namizja. brez nič. ko dam task meneger explorerja ni. nato sem dal datoteko explorer.exe na namizje in zalaufal prek task menegerja. Zaradi tega se nato ikone in orodna vstica avtomatsko same pojavijo nazaj. Če tega ne dam pa je use fuč...samo slika namizja.
Ko recimo odprem nadzorno ali kakšno drugo mapo mi spet naredi reset namizja. Drugače firefox in msn ter drugi programi delujejno in se ne skrijejo.
Imam adawere in nod. win defender je izključen.
Na strani neke slovenske revije sem prebral, da je to zaradi mrežnih povezav, da je treba vključiti DHCP v routerju (sam imam sagem in kartico) oz. v drugem primeru da moram dati notr IP. Oboje sem probal in ni delalo. IP pa sem spremenil tako da sem dal Safe mode z networkingom.
HVALA
moj pc
Toshiba
AMD 1,9 turion
2gb ram
160gb hd
ati 256mb radeon 2600hd
atheros wireless
- spremenil: ankow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM se sam od sebe prenatrpaOddelek: Pomoč in nasveti | 1576 (886) | Ribič |
» | Ne kaže mi namizja - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (884) | Axl Rose |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4179 (3105) | grofsi |
» | win xp- težave pri instaliranju gonilnika za wlan zaradi pravic kot administrator- PROddelek: Operacijski sistemi | 1708 (1708) | Sc0ut |
» | Zapiranje programov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1127) | ziciko |