Forum » Omrežja in internet » Pomoč....iščem spletno stran
Pomoč....iščem spletno stran
popcorn ::
Najprej naj se že v naprej opravičim, če sem temo odpru v napačnem delu foruma.
Skartka, prejšnji teden sem nekje zasledil (na netu...v slovenščini), prispevek napisan na temo nekaterih brezplačnih strani za predvajanje glasbe brezplačno ....ala youtube samo da tu predvajajo samo mp3-je brez videov....šel sem na ta site, in je res ogromen database (najdeš tudi slovenske izvajalale - to je po mojih standardih dobro založeno ...
Nisem si je shranil pod bookmarke, zdaj je pa ne najdem več ....
Tam si lahko naredil tudi playlisto brez kakršne koli registracije ali kaj podobnega (ne ni bila qtrax)...site je imal (mislim da) rdeče rjav ozadje (če bo to komu pomagalo da se spomni)
aja pa še neki komentarji so bili pod člankom...ala....saj to ni edina taka spletna stran...saj je še kar nekaj takih..pol sta bile pa še 2 našteti
Skartka bil bi neizmerno hvaležen, če morda kdo ve za katero spletno stran gre..
Hvala v naprej!
Skartka, prejšnji teden sem nekje zasledil (na netu...v slovenščini), prispevek napisan na temo nekaterih brezplačnih strani za predvajanje glasbe brezplačno ....ala youtube samo da tu predvajajo samo mp3-je brez videov....šel sem na ta site, in je res ogromen database (najdeš tudi slovenske izvajalale - to je po mojih standardih dobro založeno ...
Nisem si je shranil pod bookmarke, zdaj je pa ne najdem več ....
Tam si lahko naredil tudi playlisto brez kakršne koli registracije ali kaj podobnega (ne ni bila qtrax)...site je imal (mislim da) rdeče rjav ozadje (če bo to komu pomagalo da se spomni)
aja pa še neki komentarji so bili pod člankom...ala....saj to ni edina taka spletna stran...saj je še kar nekaj takih..pol sta bile pa še 2 našteti
Skartka bil bi neizmerno hvaležen, če morda kdo ve za katero spletno stran gre..
Hvala v naprej!
AMD 955BE, Asus M4A78T-E, ATI 4890
Sem že vse pregledal....
Se nisem mogel spomnit ali sem to zasledil v službi ali doma in sem prebrskal vse 4 računalnike pa nisem našel....ker se mi vsepovsod vse briše avtomatično (ja vem v tem primeru bi bilo bolje če si nebi )
Tudi pre-googlal sem vse mogoče ...našel veliko strani vendar ne te...tudi tistega foruma/sita na katerem je bil ta članek nikakor ne najdem več...
Se nisem mogel spomnit ali sem to zasledil v službi ali doma in sem prebrskal vse 4 računalnike pa nisem našel....ker se mi vsepovsod vse briše avtomatično (ja vem v tem primeru bi bilo bolje če si nebi )
Tudi pre-googlal sem vse mogoče ...našel veliko strani vendar ne te...tudi tistega foruma/sita na katerem je bil ta članek nikakor ne najdem več...
Legenda!!!!!!!
Najlepša hvala....to je to...
Zdaj sem pa srečen
Najlepša hvala....to je to...
Zdaj sem pa srečen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274639 (290) | javor33 |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 883694 (6379) | BorutK-73 |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1033472 (11527) | SVGA |
» | Kako dober je google...Oddelek: Loža | 5933 (4870) | čuhalev |
» | YouTube tiša glasbo in prihaja na konzoleOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7510 (5775) | poweroff |