Forum » Pomoč in nasveti » Grafična skurla LCD?
Grafična skurla LCD?
Fifty ::
Torej, zanima me, če je možno, da mi je grafična skurla LCD, in sicer takoj ko sem zamenu grafično (radeon X1950 PRO AGP, prej X800 PRO) mi je crknu LCD. S servisa so mi sporočil, da je šel napajalnik pri monitorju, tako da me zanima, če bi bila lahko kriva nova grafična za to? Sedaj imam že dober mesec en star CRT in dela normalno. Grafična je sicer zelo požrešna (dva molex priključka).
Drug tedn dobim LCD nazaj (baje z novim napajalnikom) in ne vem, če bi sploh prklopu na komp, da ne bo spet šel napajalnik na monitorju. Kaj mi predlagate? Sam sem razmišljal o močnejšem napajalniku kompa (zdaj imam LC 550W; 12V1=18A, 12V2=16A, grafična pa zahteva min. 450W ter 30A na 12V, tako da nism zihr če bom s tem kaj pridobil). Čudi me zakaj dela na CRT-ju vse normalno, LCD pa je šel k vragu, je možno da je bilo zgolj naključje, kar se tiče menjave grafične?
Hvala za odgovore
Drug tedn dobim LCD nazaj (baje z novim napajalnikom) in ne vem, če bi sploh prklopu na komp, da ne bo spet šel napajalnik na monitorju. Kaj mi predlagate? Sam sem razmišljal o močnejšem napajalniku kompa (zdaj imam LC 550W; 12V1=18A, 12V2=16A, grafična pa zahteva min. 450W ter 30A na 12V, tako da nism zihr če bom s tem kaj pridobil). Čudi me zakaj dela na CRT-ju vse normalno, LCD pa je šel k vragu, je možno da je bilo zgolj naključje, kar se tiče menjave grafične?
Hvala za odgovore
- spremenil: Fifty ()
Djz3l3 ::
ti prklop napajlink nima nubene veze z prikazovanjem slike.Napajalnik od lcdja se je najbrs pregrev al kaj takega mogoce prevelika napetost prisla v napjalnik tko da naj te nebo strah
ST-777 ::
PCI grafična kartica porabi od 30W do 150W, AGP pa od 30W do 70W.
Navajaš podatek 450W za tvojo grafično, kar se mi zdi neverjetno visoka poraba. Na koliko stopinj pa se segreje procesor tvoje grafične?
Navajaš podatek 450W za tvojo grafično, kar se mi zdi neverjetno visoka poraba. Na koliko stopinj pa se segreje procesor tvoje grafične?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 148075 (83734) | Riff |
» | Glasen napajalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27054 (26043) | Nagi Bator |
» | Napajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12729 (11614) | BorutK-73 |
» | Napajalnik za PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10652 (9925) | Jst |
» | Računalniška poraba električne energije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 33383 (26932) | oemdzi |