» »

wireless problem!

wireless problem!

bmatko ::

Imam problem pri brezžični povezavi prenosnika z routerjem. Povezava je nastimana pravilno in grem lahko na internet samo tako da povezem router s prenosnikom prek kabla. Pri brezzicnem povezovanju mi pove da ne najde omrezja. Da bi se prepricu da je router pravilno nastiman sem odnesel prenosnik do prijatelja ki ima tudi wireless povezavo in pri njem tudi ne zazna omrezja. Probal sem tudi z novimi driverji in spet isto. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe? A je mogoce zadeva na prenosnika crknla al so se kksne druge fore?

LorD_DDooM ::

Sicer dokaj banalen in verjetno že v štartu ovržen primer, a vseeno.
Sam sem imel podoben primer nepovezovanja s sestrinim Fujitsu prenosnikom, čeprav je bilo vse poštimano kot je treba (preko kabla je delovalo). Fora je bila, da pri dotičnem prenosniku je bilo treba vsakič ročno vzpostaviti wireless povezavo (prenosnik nima one WiFi tipke za On/Off wireless, ampak kobinacijo tipk Fn+F12), nato pa še ročno v systray View wireless network, kjer je bilo treba ročno se priklopiti na mrežo, saj se je šele takrat vklopila antena (lučka ki opozarja da je WiFi On... čeprav so bile nastavitve naštimane na avtomatsko. V nasprotnem primeru je vedno javilo da ne najde nobenega omrežja.

LP

anjos ::

Jaz imam enak problem... internet dela le z direktno povezavo (kabel), wireless ne zazna... tudi gumbek On/Off nič ne pomaga, saj tudi ko je On sveti rdeča lučka...

Andy21 ::

Potem pa verjetno ni v redu kaj z nastavitvami v ruterju.
Pojdi v nastavitve ruterja in poglej, če imaš pod WIRELLES nastavljeno AP mode, potem bi stvar morala delovati. ker drugače se lahko povežeš na ruter le preko kabla!!!

sheldon ::

Kateri OS uporabljata?

anjos ::

Jaz imam Windows XP... wireless je normalno delal nekaj mesecev, naenkrat pa ga ne zazna več... Rekli so mi naj pregledam viruse, uporabim Register cleaner, mogoče se je kaj nakopičlo in zaustavlja wireless... Vse sem naredila, pa še vedno ne dela...Je crknila kartica?
Ko grem pogledat nastavitve/stanje modema pa napiše: No wireless devices detected

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: anjos ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793564845 (1674) c23po
»

tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range Extender

Oddelek: Omrežja in internet
315293 (3974) Mikec17
»

IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111

Oddelek: Omrežja in internet
195017 (4220) CyberDuck
»

Wireless program

Oddelek: Programska oprema
163975 (2040) zan5
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11951931 (23681) simone

Več podobnih tem