Forum » Šola » Pomoč pri eseju
Pomoč pri eseju
<JuRe> ::
Mogoče bi mi lahko kdo pomagal. Do jutri moram napisati esej in sicer z naslovom Sreča v Bartolovem Alamutu.
Esej mora zajemati odgovore na spodnja vprašanja:
1.) Razložite kako voditelj Alamuta pojmuje srečo in kako osrečuje svoje podrejene.
2.) Razložite posledice njegovega ravnanja s podrejenimi in presodite ali je pravilno.
3.) Ali z osrečevanjem drugih osreči tudi sebe?
Upam, da mi boste dali nekaj napotkov. (knjigo sem slabo prebral, tako da kar se vsebine tiče, ne vem veliko)
Vnaprej se zahvaljujem!
Esej mora zajemati odgovore na spodnja vprašanja:
1.) Razložite kako voditelj Alamuta pojmuje srečo in kako osrečuje svoje podrejene.
2.) Razložite posledice njegovega ravnanja s podrejenimi in presodite ali je pravilno.
3.) Ali z osrečevanjem drugih osreči tudi sebe?
Upam, da mi boste dali nekaj napotkov. (knjigo sem slabo prebral, tako da kar se vsebine tiče, ne vem veliko)
Vnaprej se zahvaljujem!
Lp, Jure
---------- Come to the Dark side...We have cookies! ----------
---------- Come to the Dark side...We have cookies! ----------
xeon ::
Reci raje, da knjige nisi prebral. Knjigo lahko slabo prebereš če npr. preskakuješ poglavja. Bartolov alamut je ena najboljših slovenskih knjig, in ti ne bi škodlo da jo prebereš. Notr je pa vse tko dobr napisano in opisano, da ne moreš zgrešit teh vprašanj.
St@jler ::
Kot je bilo rečeno. Dobro bi bilo, če bi prebral knjigo, ker je res zelo dobra.
Drugače ti pa mi ne moremo diktirati eseja, ker imamo pač drugačne poglede na stvar. Za enega bo sreča to, da je uspel vzgojiti take mladeniče, za nekoga drugega to, da ima tak lep vrt,...sto ljudi sto čudi
Drugače ti pa mi ne moremo diktirati eseja, ker imamo pač drugačne poglede na stvar. Za enega bo sreča to, da je uspel vzgojiti take mladeniče, za nekoga drugega to, da ima tak lep vrt,...sto ljudi sto čudi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Knjige, ki so pustile pečat (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13758 (11507) | BigWhale |
» | Alamut, Krasni novi svet - Matura 2003 SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Šola | 34846 (14803) | Machete |
» | Knjiga [psi]Oddelek: Sedem umetnosti | 14135 (13577) | enadvatri |
» | MATURA: Zločin in kazenOddelek: Šola | 37302 (35297) | OldSkul |
» | EsejOddelek: Šola | 4863 (4687) | OwcA |