Forum » Programska oprema » Program traktor 3
Program traktor 3
DRUGHI ::
Pred kratkim sem naložil ta program in sem se odločil da bi se naučil ta program ki je seveda kar zahteven,zato bi prosil nekoga da bi mi malo razložil kako se kaj dela na tem programu.
- premaknil iz Programiranje: OmegaBlue ()
b4ssk1ller ::
vidm da ne veš kako približno se vrti glasbo tko da ti priporočam da začneš z kšnim lažjim, ali pa tudi ne, mislm pa da so originalna traktorjeva navodila zelo dobro napisana, samo lepo pejt od začetka. aja moje mnenje: pojdi raje na kšno starejšo verzijo traktorja (2.4 mislm da je, al pa 2.6), ker je bol pregledna in s tem lažja za uporabo, ni pa nič slabša
DRUGHI ::
aha ja sam a veš k jetud fora da ni semplov k bi misl da mogl bit an?ja tud navodil vjetno ne bom zastopu k neznam ang pa če ti mjbi kj veš o tem bi mi lohk mav povedov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DRUGHI ()
zcetrt ::
Tudi slovenska navodila bi bila zate precej velik bralni zalogaj, kot kaže. Sicer pa bi bil moj nasvet, da se dogovoriš z nekom, ki program uporablja, da ti pokaže prve korake, ti pa njemu six pack ali veliko Gorenjko. Nato pa sam veselo naprej.
Če pa si alhko sposodim temo: Rt bi spacou skupen avion.A je kšn model kej tacga že skup vrgu in je pol letal pa to?K jst bi tud en tko brezveze avion skup vrgu.Pa čb se dal da ma za dva plc (pilot pa un k zravn neki zic greje)a?
Če pa si alhko sposodim temo: Rt bi spacou skupen avion.A je kšn model kej tacga že skup vrgu in je pol letal pa to?K jst bi tud en tko brezveze avion skup vrgu.Pa čb se dal da ma za dva plc (pilot pa un k zravn neki zic greje)a?
4.
Good Guy ::
@DRUGHI
poskusi prvo virtual dj...
je veliko lažji in enostavnejši za uporaba.. tut zaštekov ga boš hitreje kot traktor
pusti navodila ker so potrata časa.. sam odkrivaj in spoznavaj funkcije...
seveda tej programi niso nič v primerjavi z mešalko + 2 playerja kjer maš res pravi filing(če maš možnost to preizkusit ne spusti te priložnosti)
poskusi prvo virtual dj...
je veliko lažji in enostavnejši za uporaba.. tut zaštekov ga boš hitreje kot traktor
pusti navodila ker so potrata časa.. sam odkrivaj in spoznavaj funkcije...
seveda tej programi niso nič v primerjavi z mešalko + 2 playerja kjer maš res pravi filing(če maš možnost to preizkusit ne spusti te priložnosti)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15042 (9341) | Trupl0 |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137726 (33967) | Sandi1987 |
» | MacLockPick - avtomatizirana kraja podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 3968 (2767) | poweroff |
» | Sovražim Linux, prosim prepričajte me da ga imam rad! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10667 (7758) | SOLMILE |
» | Ocenjevanje s PHP-jemOddelek: Izdelava spletišč | 1289 (1003) | kunigas |