» »

AGT računalniki

AGT računalniki

««
2 / 12
»»

zenith1 ::

Dosedaj sem nakupil kar nekaj računalniške robe. AGT, Mlacom ... Moram reči, da pri nikomur nisem imel negativnih izkušenj. Za Mlacom lahko rečem, da so zelo prijazni, isto AGT. Je pa res da še nikoli nisem uveljavljal garancije ali čakal na določen izdelek.

toplakd ::

Naročil, plačal preko Paypal, čez 2 dni roba doma.
Paypal provizijo je nosila trgovina.

LP, Dejan

TejMa123 ::

Sicer je AGT dobra trgovina tam naročil že veliko stvari. Problema sta samo dva:

1. Dobava traja ponavadi več kot 2 teden za skoraj vsak izdelek(mislm za tisti izdelek, ki ni na zalogi) Druge spletne trgovine kot napimer Mimovrste =) to dobavijo prej in imajo tudi napisan rok dobave.

2. Zapakirajo tako, kot bi jaz dal grafično kartico v škatlo za cd-je. Pri mimovrstah dobiš posebno njihovo škatlo notri pa vse obdano z kartonom in pa stiroporjom.

Skratak razen teh 2 problemov jaz nisem imel nobenih drugih problemov...

LP!

jizzer ::

Mislite da mi bodo naročilo preklicali če sem jim na email info@agt.si poslal prošnjo z prekinitvijo naročila ter tudi seveda št. naročila?

st0jko ::

Da.
keks?

tomos ::

zdravo. rad bi vrnil napajalnik LC 650W in me zanima ali jim ga lahko odnesem, kar na sedež podjetja, čeprav je bil kupljen preko spleta? v splošnih pogojih piše, da ga naj pošljemo. http://www.agt.si/splosni.html
LP

opeter ::

Najboljše, da jih pokličeš in se z njimi zmeniš.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

švrk ::

Mene zanima ali pri agt naročene komponente sestavijo brezplačno?

Gapi ::

Da
Maš sicer dodatek da to tudi stestirajo.
No person is rich enough,to buy back his past.

GrimReaper ::

S trgovino AGT imam problem, ki se vleče že 3 leta.

Zgodba je pa taka. V začetku 2008 sem naročil ventilatorje za ohišje, ko dopoldne pride GLS (al je bil TNT, sovražim tako oba) me ni blo doma, pokličem AGT in so trdili, da sem rekel da pošiljke ne bom vzel in da imajo sedaj že preveč stroškov z mano, naslednji dan mi brišejo račun in potem ko probam ustvarit drugega, še tega. Takrat je bil drugače doma oče. Sem vprašal očeta in mi je zatrdil da je on GLS-u rekel samo da me ni doma, nič drugega. Pa sploh mi ni jasno kaj naj bi bli ti stroški, itak imaš pravico do ponovne dostave za katero se zmeniš po telefonu.

Ponovno sem se po večih poizkusih registriral včeraj, mojadva trenutna emaila sta bila že od prej blokirana, ampak sem imel na voljo še enega starejšega, potem danes mi pa še tega blokirajo.
Rečem bratu da mi naroči, seveda brišejo še njegov račun, tko da na moj naslov ni šans da dobim kaj iz AGT.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Hja, če imajo do tebe tak odnos, potem kupi drugje. Velja za vsako trgovino.

logit ::

Načeloma se strinjam z blueFishem, samo ker si ti očitno zelo želiš poslovati s AGTjem, je najboljš da greš do njih pa se zmeniš. Sploh ker ta zgodbe seže v leto 2008 in je očitno prišlo do napačne komunikacije med tvojim očetom, dostavljalcem paketa, Agtjem in tabo. Se zgodi.

__X__ ::

bi dal čisto prav AGTju, nisi prevzel pakete, dostavljalec jim je vrnil paket in zaračunal 2x stroške in so imeli s tabo samo izgubo. Verjetno je prišlo do dezinformacij med očetom in kurirjem in je slednji mislil, da nočete prevzeti.

Naredi isto še pri MM in enaa pa boš še tam zablokiran (imajo takšno prakso) in ne boš mogel na svoj naslov več kaj naročevati. Zagotovo pa se bodo trgovci slej kot prej povezali in si izmenjali black liste uporabnikov, ter dopolnili svoj seznam kamor oz. komur ne dostavljajo, kar čisto podpiram, saj poznam nekaj ljudi, ki naročijo artikel, ga testirajo, vrnejo in potem drugje naročijo, itd...

kmetek ::

Upam, da se iz zakona čim prej briše možnost vračila, ker pač nekateri z veseljem to izkoriščajo. Sploh pa dvojni stroški ob neprevzemu blaga.

techfreak :) ::

Jaz sem paket od Mimovrste zavrnil, ker so rabili 2 meseca in niso nič komplicirali, lahko še naprej nakupujem pri njih.

bluefish ::

kmetek je izjavil:

Upam, da se iz zakona čim prej briše možnost vračila, ker pač nekateri z veseljem to izkoriščajo. Sploh pa dvojni stroški ob neprevzemu blaga.
Če želiš ustaviti rast prodaje preko interneta, potem kar. Ukinjati nek zakon zaradi par procentov ali promilov pacientov je neumno.

techfreak :) je izjavil:

Jaz sem paket od Mimovrste zavrnil, ker so rabili 2 meseca in niso nič komplicirali, lahko še naprej nakupujem pri njih.
To je drugo, ker se je šlo za njihov fiasko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

__X__ ::

Zakon kar naj ostane takšen, le tiste ki ga namerno izkoriščajo bi bilo potrebno nekako izločiti in to bi bilo možno le na podlagi kakšne javne black liste, potem pa se trgovina sama odloči ali mu bo poslala paket ali ne.

Primoz78 ::

Ze od prejsnjega petka nikakor ne morem priklicat trgovine AGT, servisa tudi ne....imam eno reklamacijo glede placila pa se mi noben ne oglasi...a ima mogoce kdo kake informacije ce so na kolektivnem ali kaj podobnega?

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

bluefish ::

Cenjene stranke obveščamo, da podjetje 24.12.2010 in 31.12.2010 ne delovalo. Prvi delovni dan v letu 2011 bo 6. Januar. Vsa naročila ter povpraševanja po tem času, se bodo obdelala naslednji delovni dan. Vsem strankam bi se radi tudi zahvalili za sodelovanje in jim zaželeli srečno ter uspešno novo leto.

Primoz78 ::

Hvala...se vidi, da so bli prazniki, sem mal slep 8-O

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

logit ::

AGT se ponovno seli!


Cenjene stranke obveščamo, da bomo v soboto, dne 23.4.2011 pričeli s postopkom selitve na Perruzijevo ulico 90. Selitev bo predvidoma končana do dne 3.5.2011, ko bomo že pričeli z delom v objektu na Peruzzijevi ulici 90 v Ljubljani. Vsi kontakti podjetja ostanejo nespremenjeni. Zaradi selitve bo podjetje zaprto med 23.4.2011 in 3.5.2011. V času selitve, zaradi prenosa telefonske centrale, v podjetju ne bomo dosegljivi na telefonske števlike, na poslana sporočila pa bomo odgovolili takoj, ko bo to tehnično izvedljivo.

Vse stranke prosimo za razumevanje!

S spoštovanjem

Kolektiv AGT Računalniki d.o.o.

Orbit89 ::

Kaj se spet kaj selijo, ker nijhova tel. št. je onemogočena in tudi jaz imam neki za reklamirat. ;(

kmetek ::

nesi direkt na servis, pretežko?

Orbit89 ::

Nisem iz okolice LJ.

kmetek ::

Pa pošlješ po PTT z kopijo računa in garancijo ter opisom napake? Saj do AGT bi moral v vsakem primeru, a ?

RejZoR ::

Če pošiljaš dražje stvari po pošti obvezno pošlji priporočeno. Je sicer malce dražje ampak imaš vsaj dokazilo, da si res poslal, pa pošta mal bolj merka take pakete če že drugih ne.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

j2e2r ::

Agt ima blokirane bančne račune

http://www.bizi.si/AGT-RACUNALNIKI-D-O-...

mihec87 ::

Škoda, razen nekaj daljšega čakanja na robo so mi bli ok štacuna..

Steinkauz ::

+1, pomoje jih je to tudi delno pokopalo.

fosil ::

Ne pozabit na nov zakon ki prepoveduje sestavljanje računalnikov.
Na ta račun so tovrstne firme po moje zgubile ogromno posla predvsem s podjetji.

Na ajpesu je sicer zavedeno da imajo blokiran samo en račun od štirih.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fosil ()

Machiavelli ::

Ta AGT je en smeh,ko so bli v malem prostoru so celo odkupovali staro robo in imeli skorej vse na zalogi od nove robe,odkar so se preselili pa se obnašajo kot da so bogovi,robe sploh ni na zalogi niti ene usrane paste niti ventilatorja lol mislim če nimaš enga 550w napajalca za 30eur na zalogi potlej kar zapri štacuno hahah
Nigaaazz

mtosev ::

Mi kdo pove kje bom uveljavljal garancijo za disk, če mi crkne?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kmetek ::

na servisu direkt? ali rma proizvajalca?

Remba ::

upam da nimaš kaj eksotičnega, sicer sem jaz uspešno dobil zamenjavo za RE2tb direkt preko wd rma. verjetno gre tudi drugje, sploh če je kaj dražjega se pomojem potrudijo.

mihec87 ::

kolikor gledam je en račun odprt(nazaj)..se ne bojo kr tk dali...bo čas pokazu..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mihec87 ()

fosil ::

Kot kaže imajo sedaj spet odprte vse račune.
Tako je!

Machiavelli ::

Normalno da je blo blokirano je treba davke plačat ;) prodaja je pa kar porazna lol aj neki servisa sem pa tu samo ni to to ko imaš tak strošek z najemnino in ostalimi drobnarijami.
Nigaaazz

Rias Gremory ::

Zanima me kako je z pri AGT-ju z čakanjem na robo? Piše da če imajo na zalogi da traja 5 delovnih dni.
Naročil sem Mugna in termalno pasto 10 avgusta, 16 avgusta dobim mail da paste nimajo na zalogi in jim naslednji dan napišem da se jim zahvaljujem za obvestilo. Do danes še nisem dobil paketa. :(

Ko sem pa prvič pri njih naročil komponente za računalnik je bilo pa v parih dneh pripravljeno za prevzem, garancije pri njih še nisem uveljavljal.

Naslednjič bom sigurno premislil preden bom kaj naročil pri njih.

EDIT: Pozabil sem še dopisati, da so mi v istem mailu v katerem so mi povedali da paste nimajo na zalogi napisali tudi da hladilnik imajo na zalogi.

Lp, LinksysOne
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Zgodovina sprememb…

mihec87 ::

Ja ponavad kar taja da dobijo robo na zalogo,če kaj jih bo to pokopalo kar je škoda..

Vesoljc ::

Rias Gremory je izjavil:

Zanima me kako je z pri AGT-ju z čakanjem na robo? Piše da če imajo na zalogi da traja 5 delovnih dni.
Naročil sem Mugna in termalno pasto 10 avgusta, 16 avgusta dobim mail da paste nimajo na zalogi in jim naslednji dan napišem da se jim zahvaljujem za obvestilo. Do danes še nisem dobil paketa. :(

Ko sem pa prvič pri njih naročil komponente za računalnik je bilo pa v parih dneh pripravljeno za prevzem, garancije pri njih še nisem uveljavljal.

Naslednjič bom sigurno premislil preden bom kaj naročil pri njih.

Lp, LinksysOne



načeloma ni tolk težko poklicat/mejl napisat, če imajo izbrane produkte na zalogi....
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Rias Gremory ::

načeloma ni tolk težko poklicat/mejl napisat, če imajo izbrane produkte na zalogi....


Ni težko, imaš prav. Ampak bi bilo bolj priročno da bi imeli pri vsakemu artiklu status zaloge, ker takoj vidiš če imajo na zalogi in če nimajo lahko takoj izbereš drug artikel oz. iščeš pri drugih trgovinah.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

trnvpeti ::

Ne rabis klicat, skoraj nic nimajo na zalogi.

Rias Gremory ::

mihec87 je izjavil:

Ja ponavad kar taja da dobijo robo na zalogo,če kaj jih bo to pokopalo kar je škoda..


Se strinjam, če jih bo kaj pokopalo bo to. Upam da bodo kaj ukrenili v tej smeri.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

element ::

Ne morš na zalogo kupovat. Pol tvegaš, da ne boš prodal! Najprej dnar, pol se pa naroča!

opeter ::

Ampak predstavljaj si kaj takega v kakšnem Mercatorju, Sparu, Hoferju, Lidlu ipd. Greš v trgovino, želiš kupiti mleko, pa te bodo vprašali koliko, ter povedali, da se vrni naslednji dan (ali čez kakšen teden).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mihec87 ::

element je izjavil:

Ne morš na zalogo kupovat. Pol tvegaš, da ne boš prodal! Najprej dnar, pol se pa naroča!


Jasno samo stvari kot so ventilatorji,paste lahko imaš kakšen kos viška, prav tako nabavni rok ponavadi 2 tedna.Pač ok sam sem vedel da je takšen nabavni rok in sem pač počakal,ker mi je ok trgovina..

rdecaluc ::

Danes klical, glede katane 3 cpu hladilnika.

Od tam mi prijazna ženska lepo pove, da oni zbirajo naročila in šele potem naročijo. Tako da bi moral počakat vsaj 2-3 tedne. Sem rekel hvala in odložil.

Odkar so štacuno na Ig preselil imajo pa še bolj za en drek na zalogi -.-"
Est modus in rebus. ,typos

Steinkauz ::

Ja včasih je blo vsaj kej na zalogi, zdej nimajo pa nič. Ne vem no, sej večino prodaš, če ti kakšen izdelek ostane pa tut ni cel hudič.
Tole jim odžira orng stranke, sam očitno se ne mislijo spametovat.
Včasih sem po forumih delal sestave na polno pr agt.si, tk jim zrihtal vsaj 20 celotnih čist če ne več.
Zdej raje funtech/dinokomp, ker komu se da en mesec čakat.

trnvpeti ::

Agt, pozabite na to firmo

Machiavelli ::

element je izjavil:

Ne morš na zalogo kupovat. Pol tvegaš, da ne boš prodal! Najprej dnar, pol se pa naroča!


Posušej,če ti nimaš ene usrane paste pa ventilatorja pa napajalca na zalogi v vrednosti 30-40eur lahko komot zapreš trgovino !!


To pa res neboš na zgubi saj je to potrošni material in vedno negdo rabi...

Oh in še to najbolj smešno je ko un prodajalec naklada kako oni dobijajo robo od gigabyta in anteca iz švedske in newem kje še hahahah ubistvu gre pa ened od njih z kombijom v nemčijo pa nabavi par zadev lol.
Nigaaazz

Zgodovina sprememb…

««
2 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785301766 (37312) igorpec
»

Sestava Pc-ja - čas sestave pri različnih podjetjih

Oddelek: Kaj kupiti
204342 (3747) NewAgeisHere
»

www.agt.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9511569 (6370) dxx
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16531633 (20475) cholt45
»

AGT računalniki d.o.o. (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6815574 (11372) gendale

Več podobnih tem