» »

Radeon 3870 pomoc

Radeon 3870 pomoc

*ziga* ::

Lp zmontiral sem radeona 3870 v sistem in imam nenavadno temperaturo... 122c... Tako mi kazeta ati system try tools & speedfan. Odstranil sem ze tudi hldilnik in ponovno namestil termalno pasto in se kar isto sranje. Na monitorju tudi dobivam namesto modre barve kar oranzno. Ko prevlecem z misko je spet modra. Temp je stalno na 122.. Ne gre gor ne dol.

Se komu sanja kaj je to? Bi blo pametno reklamirat? Se je komu dogodilo kaj podobnega?

D-factor ::

defektna grafa, menjaj...

Zdej sem si stegnu dol riva tuner in sem ogotovil da ima samo riva tuner realno temp. idle tam nekje 50c load pa cca. 70c (@high cod4). Gre ju3 graficna v reklamacijo. Tisto da mi menja modro in oranzno v webbrowserju me kar posteno moti. Evo sliko vse zmesnjave (se frekvence so narobne)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: *ziga* ()

dukenukem ::

sm v petk montiral en comp, k je mel to grafo zravn,pa sm videl da je cooler bolj slabo nameščen gor,sk kr mal premika una plastika pokrova,mal sm vijake zategnu, ampak mi vseeno deluje švoh,sicer dela normalno ;)

Js sm reistaliru driverje pa dal kuler dol pa kr ornk zategnu pa mam zdej cca 50c idle & 60load. Ja zlo slabo je kuler gor namescen. Ce pogledas pod kuler vids kr jedro. Graficna dela normalno zdaj. Tiste barve mesa samo v Firefoxu tak da je bug vrjetno. na sreco mi ne bo treba v LJ hodit reklamirat xP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: *ziga* ()

ponaredek ::

ni bug k jst mam opero pa mam tud isti problem
pa 3870 ma ful slabo hlajenje(npr.crysis@high 30-50 fps) mi kr nabije do 75-85 wčasih tud weč °C. grafa se pošteno segreje sam je problem k se pol ne shladi wsaj pr men :S

Volta ::

Jaz mam Sapphire 3870 ( drugačno hlajenje - moder cooler ) in imam v idle okoli 50 stopinj, maksimalno pod full loadom pa grafična ne preseže 60 stopinj, tako da sem z njo zaenkrat zelo zadovoljen :) Čisto odvisno od grafe do grafe je, kako učinkovito hlajenje ima, tudi pri istih modelih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Volta ()

Theone3000 ::

Jaz mam 3850 grafo, menjava modre barve za rdečo je napaka v driverjih, ker je tudi pri meni isto in me tudi moti. piše na njihovi strani da delajo na tem da to popravijo.

damjan11 ::

Tudi jaz imam isto težavo z barvami pri teh driverjih.Posodobu sem tudi bios. Na kartici pa imam namontiranega accelero S1 hladilnik in na njem še 12cm ventilator. Grafa je MRZLA temperature okoli 30stopinj. Kaj naj rečem SUPER cooler+vent

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GeForce 8800GT (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Strojna oprema
179058005 (39032) msms
»

ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Strojna oprema
43528435 (18374) smarty
»

Temperature vaših 8800 GTS grafičnih kartic

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
212532 (1774) kixs
»

Test: Zalman 700Cu-Led na 7800GTX

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
352645 (1628) jackorsen88
»

Navijanje 6800GT na starem in sedaj na novem sistemu. (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
584145 (2889) tiborrr

Več podobnih tem