» »

Problem z driverji

Problem z driverji

Evil mind ::

Imam čuden problem z drajverji grafične kartice. Ubistvu vzroka sploh ne poznam saj ko sm PC vklopil stvar ni delovala kot bi morala. Težava je v tem ko nekatire igre ne delujejo zaradi OpenGL oziroma direct x, med scrollanjem, in niti frekvence monitorja ne morem nastavit. Izginile so pa tudi nekatire nastavitve v zvezi z grafično kartico, če z desnim klikom na namizje pa potem dam lastnosti. Driverje sm poskusil na novo inštalirat ampak mi je javilo napako o tem, da niso pravi.

Drugače pa v speedfanu mi kaže pravilno temp. grafične, in še nikoli ni šla čez 55 stopinj. Sistem je pa tak: Win Xp SP2, Amd 64 3000+, Geforce 7600 GT, Gigabyte K8 Triton.

Spike Edin ::

Živjo!

Pa si namestil najnovejše gonilnike? Klik . V primeru da nisi, odstrani stare nameščene gonilnike in zatem uporabi program Driver Cleaner kateri odstrani ostanke. In seveda na koncu namestiti nove gonilnike ;)
The PC Doctor

Na žalost niti nova inštalacija Winsov ni pomagala. Poskusil sem tudi resetirat BIOS še vedno isto. Če hočem inštalirat drajve mi napiše, da jih ne more namestit, ker nimam takega hardwera(monitor je še vedno na grafični). In to mi napiše za priložene in najnovejše. Sicer so mi je vse lepo delalo po windows repair ampak ko sem reštartal ni bilo spet nič.

PS Če mogoče kdo ve kako spremenit frekvenco osveževanja monitorja, ker defaulta se ne da spremenit pod lastnosti. In me oči bolijo že po 15 min.

Heh končno so mi winsi "najdli" grafo. Upam da bo delalo tudi po naslednjem restartu. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514363 (3275) hdx
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267914 (67506) Seljak
»

Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Operacijski sistemi
96345597 (22899) Anteus
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

Oddelek: Pomoč in nasveti
421991 (1354) Mirč

Več podobnih tem