Forum » Programska oprema » Laptop in internet
Laptop in internet
Beezgetz ::
Živijo Slo-Tech
Punca si bo omislila laptop za službo in domačo rabo (Menda preveč igram igrice). Rabi word, pdf, in spss (pol giga nekega statističnega programa). O konfiguraciji sem že nekako na čistem; 1.8 (ali več) srčkov, 2 giga RAM-a, 120 giga ROM-a, zagotovo Nvidia 1280 x 800 (po možnosti samostojen procesor), in XP-je.
Seveda je pa treba imeti dostop do e-pošte. Saj ne da sem neki expert, sem bolj papak, zato me zanima, kako pa brezžični internet laufa? Saj me razumete, pije kavico s kolegico in hoče pogledat svoj email. Na kaj moram bit pozoren ko kupujeva laptop? Predvsem pa, kako ta brezžični internet laufa?
Najlepša hvala, Beezgetz
Punca si bo omislila laptop za službo in domačo rabo (Menda preveč igram igrice). Rabi word, pdf, in spss (pol giga nekega statističnega programa). O konfiguraciji sem že nekako na čistem; 1.8 (ali več) srčkov, 2 giga RAM-a, 120 giga ROM-a, zagotovo Nvidia 1280 x 800 (po možnosti samostojen procesor), in XP-je.
Seveda je pa treba imeti dostop do e-pošte. Saj ne da sem neki expert, sem bolj papak, zato me zanima, kako pa brezžični internet laufa? Saj me razumete, pije kavico s kolegico in hoče pogledat svoj email. Na kaj moram bit pozoren ko kupujeva laptop? Predvsem pa, kako ta brezžični internet laufa?
Najlepša hvala, Beezgetz
MihaFirst ::
Vsi računalniki (laptopi) imajo vgrajene sprejemnike za wireless. Potem potrebuješ pa še wireless omrežje, ki pa ga pri nas nažalost ni glih v vsaki kavarni.
V tem primeru si nabaviš tole kartico: LINK
O principu delovanja wireless interneta pa kdaj drugič
V tem primeru si nabaviš tole kartico: LINK
O principu delovanja wireless interneta pa kdaj drugič
Gwanaroth ::
Če ima bluetooth v prenosniku in če ima gsm z bluetoothom in gprsjem, potem lahko surfa prek gsma in ni potrebe po nakupu tega dragega "instant interneta".
Lights often keep secret hypnosis..
Beezgetz ::
Eh, khm, ..eee
Kakšna sranja mormo požret...
512 ram, 1.6 srčkov, 60 GB rom, ATI (bogsigavedi) 1024 x (?), Wireles, bloetooth, XP & office, DELL (boy). 340 €, rabljen. Njej se zdi to poceni. Me je klicala. da mi pove veselo novico. Je ponosna lastnica laptopa...
Ampak sem ji pritrdil, saj vemo, ženske rade slišijo svoje mnenje v globokem tonu.
Hvala vama fanta, če bova imela probleme z internetom, se pa še slišimo!
Kakšna sranja mormo požret...
512 ram, 1.6 srčkov, 60 GB rom, ATI (bogsigavedi) 1024 x (?), Wireles, bloetooth, XP & office, DELL (boy). 340 €, rabljen. Njej se zdi to poceni. Me je klicala. da mi pove veselo novico. Je ponosna lastnica laptopa...
Ampak sem ji pritrdil, saj vemo, ženske rade slišijo svoje mnenje v globokem tonu.
Hvala vama fanta, če bova imela probleme z internetom, se pa še slišimo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569450 (6279) | c23po |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37055 (17526) | modelno1 |
» | Prenosnik, ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 5406 (3865) | r3dkv1c4 |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16787 (7748) | Seb4 |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3913 (3365) | Pyr0Beast |