» »

Laptop in internet

Laptop in internet

Beezgetz ::

Živijo Slo-Tech

Punca si bo omislila laptop za službo in domačo rabo (Menda preveč igram igrice). Rabi word, pdf, in spss (pol giga nekega statističnega programa). O konfiguraciji sem že nekako na čistem; 1.8 (ali več) srčkov, 2 giga RAM-a, 120 giga ROM-a, zagotovo Nvidia 1280 x 800 (po možnosti samostojen procesor), in XP-je.

Seveda je pa treba imeti dostop do e-pošte. Saj ne da sem neki expert, sem bolj papak, zato me zanima, kako pa brezžični internet laufa? Saj me razumete, pije kavico s kolegico in hoče pogledat svoj email. Na kaj moram bit pozoren ko kupujeva laptop? Predvsem pa, kako ta brezžični internet laufa?

Najlepša hvala, Beezgetz

MihaFirst ::

Vsi računalniki (laptopi) imajo vgrajene sprejemnike za wireless. Potem potrebuješ pa še wireless omrežje, ki pa ga pri nas nažalost ni glih v vsaki kavarni. :D

V tem primeru si nabaviš tole kartico: LINK

O principu delovanja wireless interneta pa kdaj drugič 0:)

Gwanaroth ::

Če ima bluetooth v prenosniku in če ima gsm z bluetoothom in gprsjem, potem lahko surfa prek gsma in ni potrebe po nakupu tega dragega "instant interneta".
Lights often keep secret hypnosis..

Beezgetz ::

Eh, khm, ..eee

Kakšna sranja mormo požret...
512 ram, 1.6 srčkov, 60 GB rom, ATI (bogsigavedi) 1024 x (?), Wireles, bloetooth, XP & office, DELL (boy). 340 €, rabljen. Njej se zdi to poceni. Me je klicala. da mi pove veselo novico. Je ponosna lastnica laptopa...

Ampak sem ji pritrdil, saj vemo, ženske rade slišijo svoje mnenje v globokem tonu.

Hvala vama fanta, če bova imela probleme z internetom, se pa še slišimo!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569450 (6279) c23po
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

14337055 (17526) modelno1
»

Prenosnik, ssd disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
215406 (3865) r3dkv1c4
»

Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14916787 (7748) Seb4
»

Povezovanje dveh routerjev preko wlan

273913 (3365) Pyr0Beast

Več podobnih tem