» »

Prekinjanje zvoka in vseh zvočnih efektov...

Prekinjanje zvoka in vseh zvočnih efektov...

pulstar ::

Po 4 in pol letih mučnega dgaranja je napajalnik ugotovil, da ima vsega dosti in je v spremstvu močnega poka in goste dimne zavese odšel v večna lovišča:) Kondenzator je izvedel samouničenje:). Napajlnik sem kupil nov, računalnik pa dela brez problemov, vse ok, imam le velik problem. V katerikoli aplikaciji, winampu, ali igri, mi po vsake toliko časa prekine zvok, nato pa spet nekaj časa deluje.:O Je možno, da se je poškodovala matična? V winampu mi ob prekinitvi tisti vu-meterček slajda kot v primeru, da prepoznava fajl...Ima kdo kakšno idejo,(vseeno sumim software, glede na to, da zvok deluje, le občasno ga prekinja), kaj bi bilo narobe? Hvala za odgovore!

solatko ::

Morda ti prekinja kabel od zvočnikov, ali pa 3,5 jack, testiraj s sound efektom, poizkusi z drugimi zvočniki, ali slušalkami.
Če ni to, je šla zvočna na MB. Naceneje rešitev na bolhi - zvočnih kartic kolikor hočeš od €10 naprej.

Zvočniška napaka gotovo ni saj se v playerjih ustavi predvajanje(kot da ne bi bilo fajla, oz. da ga player prepoznava....). Po tej strani pa tudi z zvočno ne bi smelo biti nič narobe?

Ima še kdo kakšno rezervo? v device managerju mi vse naprave prepoznava kot da delujejo pravilno, avance ac97 driver za onboard zvočno pa sem tudi še enkrat naložil. So mogoče kakšne nastavitve vzrok temu? strojno pospeševanje imam tudi omogočeno itd...

Scorpia ::

Sam bi na tvojem mestu mal stestiral trdi disk, dostikrat oni znajo zajebavat da ne more katero datoteko prebrat in tukaj pride štekanja. Lahko da ga je napajlnik poškodoval, zato ga čimprej preglej.

Nimam problema pri konkretnih datotekah. Problem je pri vseh glasbenih datotekah...poskusil sem v eni igri, in po nekaj problemih je zvok deloval normalno skozi vso igro...Misli, da poškodbe diska odpadejo.

solatko ::

Problem imaš ali z nastavitvijo zvočne kartice, ali z gonilniki ali pa ti zvočno integrirano na MB jemlje hudič. Na bolhi si poglej za kakšno kartico od 10 eurov naprej. Vstaviš jo v PCI režo, instaliraš gonilnike in lepo priključiš zvočnike.... Na daleč se ne da kaj dosti pomagat, tako da se moraš znajti sam ali pa odnesi v servis.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353514 (3044) connel
»

Zvok prekinja pri HDMI povezavi

Oddelek: Pomoč in nasveti
131302 (1088) Gathish
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016810 (10749) FlamE#7
»

Optični kabel in 5.1 zvok

165098 (4427) shark_nm
»

[Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )

18013037 (8925) OwcA

Več podobnih tem