Forum » Pomoč in nasveti » Zvit plošček
Zvit plošček
LeXani ::
Ma kdo kako idejo kako naj zravnam zvit dvd, sem ga probal z roko samo je dobro deformiran..tako da se ne da brati podatkov na njemu.
Ne sprašujte kako mi je to ratal
Ne sprašujte kako mi je to ratal
Čas prve prijave 04.11.2005
StajercSSS ::
Na radiatoru al pa na soncu si ga pustil? Trufil? V obrni ga,pa ga spet daj na isto mesto.. Se bo pa zravnal..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
bluefish ::
spraševal res raje ne bom
Poskusi z nekaj težkimi knjigami.
Ali pa to, kar je predhodnik napisal .
Poskusi z nekaj težkimi knjigami.
Ali pa to, kar je predhodnik napisal .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
imagodei ::
Dokler ne bo prilično raven, ga nikar ne dajaj v enoto, ker ga zna zaradi nepravilnosti enostavno raznest v enoti.
- Hoc est qui sumus -
LeXani ::
Ga bom dal med sveto pismo (una težka kniga)
..kaj pa če bi probal z likalnikom..bi blo kj narobe ??
..kaj pa če bi probal z likalnikom..bi blo kj narobe ??
Čas prve prijave 04.11.2005
imagodei ::
Pol je že boljš, da ga npr. s termoforjem pogreješ na zgornjo dopustno vrednost (npr. 55o in ga obtežiš. Najboljš varianta: ga daš med dve iver plošči, z ene ali obeh strani termoforje, potem pa vse skupaj obtežiš.
Zakaj termofor - najlažje je nadzorvat T, voda bo kar nekaj časa držala T, pa še obtežiš lahko (čeprav zna bit problem pri iskanju ravnotežja za knjige, ki jih boš naložil gor ).
Zakaj termofor - najlažje je nadzorvat T, voda bo kar nekaj časa držala T, pa še obtežiš lahko (čeprav zna bit problem pri iskanju ravnotežja za knjige, ki jih boš naložil gor ).
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nasveti - pometač, pometalec (orodje)Oddelek: Loža | 8869 (3573) | bastadu |
» | Render workstation konfiguracija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18748 (13288) | Machete |
» | Fizikalni poiskusOddelek: Šola | 1691 (1377) | alexa-lol |
» | Resnična resničnost: Internet sem, internet tjaOddelek: Novice / RTV Slo | 3972 (3208) | asgard2.0 |
» | AMD predstavil Athlona 64Oddelek: Novice / Procesorji | 2208 (2208) | Matri[X] |