» »

DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja...

DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja...

1
2
3

DrSergioDJ ::

frudi: a ti se pa ne bi za $$?? Mislim..vsi se hočte nekaj v luči "joj, kok smo frendi, kaj pa bo meni 1M sit..." pokazat? Ste res vsi tako bogati?? Vem da sem pustil dobro leto dela na strani, a vseeno raje vzamem denar :)
...

Tomi ::

Kaj res ne opazite, da zadnje čase ni ne novic, tako kot bi bilo treba, ne administracije na forumu;((
Res je bolje, da ne vidite admin oddelka>:D
metrodusa.blogspot.com

frudi ::

Tomi je napisal:
Kaj res ne opazite, da zadnje čase ni ne novic, tako kot bi bilo treba, ne administracije na forumu;((

hmja... deja-vu... annual event al kak bi temu rekli...
res ja... velika noč se bliža...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Tr0n ::

Zeh. :O

Ziga Dolhar ::

Tomi: zeh, res je...... morda bi pa mogl to spremenit v bienale? :-)

LojzePek ::

DjSjerž :

Dokazal si svojo zrelost s to temo. Nimam besed. Kaj te jokaš po forumu, če si človek se to zmeniš osebno, ne pa po forumu jokat. Itak da vsi gledamo samo po denarju, tako se pač danes svet vrti. To pa še ne pomeni, da greš takole javno jokat, ko kak pet letn otrok, ko mu liziko iz ust vzameš. Najboljš da še najameš avion, pa z napisom preletavaš Slovenijo, da se ti bomo res vsi smilili. Revež (v dobesednem pomenu besede).

Ziga Dolhar ::

Pek.

cahahopie ::

LordNinja: Kot prvo ti ni treba žalit. Kolkr opažam... vidim, da tukaj vsi trpijo za sindromom pomanjkanja tolerance. In da se zajebavam iz vas in morda iz samega sebe? Dej.. poskus spravt skupi en pošten odgovor in ne krneki pisat... :\\
Lepo sem povedo in še bom enkrat, da bo vsem jasno.
Kot prvo, če bo nekdo kupo tale pejđ za res eno visoko kvoto (recimo ..baje e govori da tam okol 20 miljonov), potem bodo sigurno videne spremebme. Kot negativne kot pozitivne. Ljudje pa ponavadi ne maramo sprememb, vsaj negativnih ne. Potencialne možnosti kaj se lahko zgodi so nam jasne. Če se preselim v pozicijo Sergia al pa Primoža, se morata zavedat, da sta pred veliko odločitvijo in da NE smeta postavit premajhne cene. Morata se zavedat, da ima pejđ zares velik potencial, ki pa dobesedno izgine, če mi ponudijo več kot pol miljona eurov. In kot sem rekel, mi je potem res čist vseeno če še pejđ laufle in če je folk zadovoln... mam pa raje tolk buksov v žepu. Torej..če se postavim v njuno vlogo.
Če pa se govori o manjši vsoti... pa JAZ pejđa nebi prodajal.
Pa kaj vam ni jasno, da ko boste prodal pejđ.. lahko potem delajo z njim kar se jim zljubi. Recimo, če jim bo šlo na slabše bodo zaprl pejđ.. karkoli. Raje bi na takšnem mestu iskal alternativo.
A je vsem jasno kaj sem mislu? Če pa komu ni jasno, pa naj NE odgovarja.

Ziga Dolhar ::

Cahahopie, mislim, da Primož in Sergio ne delata za blagor ljudstva, ampak zase.

V narekovajih povedano, jima je lahko malo mar, kaj bo s to stranjo, ko bo prodana.

Ampak, ne govorimo o tem, DA BO prodana, ampak da bi se to celo lahko zgodilo. Ljudstvo pa ven meče izjave, kot da točno vedo, kaj se bo zgodilo in kako se bo zgodilo -- to pa, roko na srce, bolj težko toleriram.

Sicer pa te ne žalim. Ni potrebe. (Če se tole sliši rahlo dvoumno, razumi kot 'milo' obliko, ne kot 'nesramno' obliko :)).

Sicer pa, če do prodaje pride, se bomo vsaj znebil tehle

<<<<<

pedrskih robotkov... (men je sicer čist OK... pojava me spominja nase.... ahm....)

chucki ::

in kaj boste naredil z denarjem? zapil al pa zapravl! pol ne boste imel ne slo-techa ne denarja! vi bi še mamo prodal za denar!:D
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

DrSergioDJ ::

Pek: ja..zal je tako, da brez foruma ne bi dosegel cisto NIC. In, strinjam se z LordNinjo; ne Sergiota ne Primoza ne zanima, kaj bo s stranjo po morebitni prodaji...vsaj tako izgleda..
...

Klemenn ::

ja j**e se jim.........denar pokvari človeka-........:\\

cahahopie ::

A mi lahko potem kod pove... kdo je res glavni? Torej Big Gwane la ka so že.. so štirje (Sergio, Primož, Pajo, alien-w). Sergio pa je urednik? In kaj je sploh kaj takšnega nardil, da je tak visoko? Kolkr vem da je luni ustanovitelj.... pravzaprav me zanima kak sploh S-T vrh funkcionira, ker ob teh nenadnih dogodnik.. mi nič več ni jasno.

Ziga Dolhar ::

In kaj je sploh kaj takšnega nardil, da je tak visoko?

:) Tole se mi pa zdi rahlo post-komunistično, ko so "zaslužni" dobivali tople stolčke v podjetjih :).

ChiefThunder ::

hmm, zakva prozaprov ti odgovarjaš na take stvari? a si zadolžen za stike z javnostjo?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Spajky ::

Ta stran je zgubila nedolžnost...že lani ob tem cajtu...zdej pa se zgleda že kurba´... pa zgubljajo nedolžnost tudi obiskovalci...končno..naravni tek dogodkov v življenju...rojstvo-život-smrt..Ne pozabite potegnit vodo za sabo v WC-ju; kljub temu bo smrdelo še nekaj časa... :-)) 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Ziga Dolhar ::

Chief: Si izvoljeni predstavnik javnosti za za zadeve Slo-Techa? Ne? Ja kako pa, da si potem sploh upaš tukejle govort? Mislim...

Sicer pa, ono po naravi ni odgovor, ampak komentar.

Zgodovina sprememb…

cahahopie ::

Grrr...;((
A mi bo kdo prosim ...lepo vas prosim....:D ... odgovoro na moje vprašanje?
Zanima me pač, kako stvar funkcionira. Vidm, da vsak je moral nekaj vložit v to, da je tako visoko po hirarhični lestvici. Primož je npr. spisal skripto... torej mora biti zelo visoko (če mu ni kaj prav.. lahko takoj kaj poštima, da ne bo nič več delallo). Sergio je urednik, vidm, da je spisal nekaj člankov in tudi alien-w.. ter Pajo tudi. Zanima me kako je vse skup začelo. Kdo je dal pobudo in kdaj in zakaj. Vem, da je luni stvaritelj... toda kako so prišli zraven prej omenjeni. So prjatli iz otroštva? Kako? In kako ste vi ostala klapa pršli zraven (LordNinja, Tomi, DrSegioDJ, TinkaPinka, itd...). In v bistvu... kje se MAINFRAME od S-Tja nahaja? Kraj? Kje je server? Ste vsi iz istega kraja? Blizu kterga večga mesta? ....no, zanima me, ker hočem vedet, ker sem firbčen in zato, da vem na čem sem. Prosim, naj se nekdo razpiše.... pa mi je tud vseeno, če je tiskovni predstavnik S-tja al ne...sam, da ne laže in da si ne izmišljuje..ter, da dokaj dobro pozna stvari.
Hvala.

msmiha ::

Vse skupaj nima nobenega smisla, ker ne vem kdo vambi bil pripravljen ponuditi 20 miljonov. Če prav pa po drugi strani ne vem od kod vam denar za novo mašino in kaj boste z njo, če ne bo več S-Tja.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

ChiefThunder ::

ne, LordNinja, nisem mislu tko. in moj prešnji post je bil mišljen kot vprašanje, da.

zanima me, zakaj kakšen od adminov ne poda en krepek odgovor in pojasnilo, da se razčistijo zadeve. sam neka ugaibanja so... mislm... samo od Sergiota je neki slišat. Kva pa ostale bwane?

Če pa poznaš situacijo od znotraj pol deli z nami, ane?

Pa brez zamere.

PS: če gre slučajo za potegavščino, naj vam povem... da ni niti najmanj smešno.

lp

... po liniji najmanjšega odpora. ;)

msmiha ::

Če bi šlo za potegavščino bi jo izvedli na prvi april in ne pred njim? Za prvi april bo pomoje bila prvoaprilska šala, da S-Tja ne bodo prodali.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

ChiefThunder ::

Aja, še vprašanje DrSergioDJ-u:
Ti je bilo kadarkoli obljubljeno kakšno plačilo za tvoje usluge pri Slo-techu, ali si delo sprejel iz dobre volje ob dejstvu, da zanj ne boš plačan?

Pa pustimo to ob strani. Če že dobiš takšno ponudbo kot je 1$/ kom, je to ena kurčeva žalitev. Al ne dobi nič, al pa nek pošten denar. In naj bo delež odvisen od "teže" dela, ki ga oseba opravlja... mislim jaz.

Jz sem pa mislu, da ste Slo- tech team bolj khm "prijateljsko" povezani, pol pa pride model s takim postom ven...

lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

cahahopie ::

Mi lahko prosim kdo odgovori na moje zgornje? Al bo mogu svoj thread nardit?

msmiha ::

cahahopie: odgovore na nekatea vprašanja si lahko prebereš tudi po arhivovm novico, ko je pisal Sergio ali eden od adminov cele romane. V njih je omenjeno skoraj vse.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

DrSergioDJ ::

ChiefThunder: res je, da mi ni nihče obljubil plačila za moje delo, a sedaj, ko je le to tu, bi tudi sam rad kos pogače. In to tak, ki bo vreden mojega dela. 1$/dvd pač ni bil..
...

alien-w ::

Nekako sem bil zadnje dneve malce odtujen od Slo-Techa. Saj veste, sola in punca pa to.
SonyBoy in fiumanbd: Sej bom se naprej tuki, ce se bomo dokoncno prodali, tako da moja pomoč nikakor ne bo izostala... tako da zaenkrat sem še tu.

Ostali pa: Mislim da se s-t ne bo toliko spremenil če bo kdo od nas dobil denar. Mislim da nam bo to dalo kvečjemu večjo delovno vnemo.

Jebiveter ::

Sergio -> "morali bi videti administratorski oddelek foruma... kot vietnamsko bojišče. jeben denar..."

A je res vredno?

Jest samo cakam moment, ko bo Sergio reku: "Jebes dnar! Se ne moremo nic zmenit! Nic ne bomo prodajali! Tko bo blo kot je blo do zdej!"
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Justy ::

Zdej ce se Slo-Tech res prodaja:

- Si se DrSergioDJ spustu na nivo petletnega mulca (ki pa si tud ce se Slo-Tech recimo ne podaja v resnici, saj si si sam kriv da te folk sedaj zmerja, ker si se pustu da si hotu tko folk nategnet, si si sam kriv, ker take fore pac ne zazgejo.) Ce bi bil jast admin bi te trikrat v pizdo sunu in ti dal en gnil paradajz ne pa xxx$. Pateticno smiljenje samega sebe, svet je dans ravno zarad takih tko gnil.......

- Plus tega bi lahko kdo dejansko kaj rekel kaj se dogaja....


Ce pa se Slo-Tech ne prodaja:

Pa ste vsi izgubil mero spostovanja pr men in se pri marsikomu, da neki s takimi izjavami zavajete UPORABNIKE SLO-TECHA, BREZ KATERIH BI BIL SLO-TECH PODEN, OZIROMA SPLOH NE BI BIL TO KAR DANES JE.


Zdej ne vem al se norce iz samega sebe delate al

Zakaj bi iskal sponzorje za nov server ce bi ga pol prodal... ze tu mal sepate..



Uglavnem, sedaj je boljse za vas da ni to prvo aprilska (ker tud dejansko se ni 1. april), ker se lahko zgodi da do konca leta ne boste vec vedel al je prvi april al ne, lahko sam telefon zavrtim...


V OBEH PRIMERIH, AL JE AL NI JE ZALOSTNO ZA VAS. Za nekatere se tolko bol --> SAMOPOMILOVANJE

Klemenn ::

ka vas je...............:D

SkIDiver ::

Samo ene vprašanje za admine. Zakaj ste se odločil da S-T prodate? Vas je premamil dnar al mate povn kufr vsega?

Pa zdele sm opazu, da sm že eno (1) leto in dva (2) dni član Slo-Techa in za enkrat ponosen>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkIDiver ()

Tomi ::

Ni samo denar, je pa zelo dobrodošel, in se je pošteno (zaenkrat) razdelil. Seveda še moramo počakati na vsa nakazila, pa poslovne malenkosti. V roku enega tedna naj bi se pojavile vse spremembe, več pa ne smem povedati.
metrodusa.blogspot.com

Klemenn ::

pa smo spet na začetku..........:\\

twosocks ::

Ok...zdej je že 1.april.....dejte sam še gor novico, da je vse 1.aprilska šala pa končamo s tem....eeeeeeeeeee....boste?8-O
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
*------------------------------------------------------------------*

Tomi ::

Rade volje (samo danes je prvi april, in zadeve je treba jemati z rezervo, tudi tale post;) )..
Sicer pa, čez nekaj dni bo vse jasno, vedeli boste, kdo je Viv, pa tako naprej.
metrodusa.blogspot.com

Sergio ::

ampak ste pa nasedl, fantje... nasedl ste. :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

DrSergioDJ ::

:D
...

pozorhudmaček ::

"fora" je bila huda, čeprav ste postavili malo previsoko (o)ceno. Ko ste na začetku govorili o 2,3 milijonih, sem že postal skeptičen, vendar 20 milijonov! Dejte no..

Trdi ::

Jest nisem nasedel.
Trdota d.o.o.

Klemenn ::

dober ste nas...:D


DONT EVER DO THIS TO ME!!!

msmiha ::

Če ne bi bilo tega posta ne bi nikoli nasedli.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

DrSergioDJ ::

To..!! Potem sem se dobro odločil, ko sem se spravil tole skup spisat :)
No ja..je potrebno omeniti, da se nisem še za noben 1. april tako zabaval?? :D
...

Tr0n ::

Niti ne...

zeh...:O

DrSergioDJ ::

Tron: ce ne razumes fore...ti pac jst ne morem pomagat...
...

Sergio ::

pusti ti našega trOna... on je slaven :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

GaPe ::

Fora bi bla če bi DrSergioDJ tole spisal na prvi april in ne 27 marca. Potem bi lahko rekl da je bila to prvoaprilska šala. To je pa kr neki :(.

Zame edina prvoaprilska šala na slo-techu je bla roza stran, pa tista novica o Microsoftu in pa recenzija PorničaTM. Pa še te so mi bile bolj podn :(. Mogoče vam bo pa naslednje leto bolj ratalo ;).
Don't steal! The government hates competition.

AnWar ::

DrSergioDJ kaj nas še nisi zapustil?:D
[Asus ROG Strix SCAR III]

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: AnWar ()

cahahopie ::

Darn..... sem prevč žegna jedu in prevč biu pijan .. pa si nisem pogledu recenzije. A jo mate še kje shranjeno??

Simko ::

jaz jo imam-na disku :)

DrSergioDJ ::

LOL ;););) kok ste se zapalili nanjo ;)
...

Simko ::

ma ja no, ce je pa film res dober ;) :P
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Admin-Diktatura (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
815278 (3558) Mac

samo za admine*------------prodaja

Oddelek: Slo-Tech
442609 (1521) darh
»

Pa končajmo prvoaprilsko šalo...

Oddelek: Novice / Obvestila
492208 (2208) nojus
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1077726 (4948) Ziga Dolhar
»

lunijev odhod - the begining of a nightmare?

Oddelek: Slo-Tech
381849 (1144) luni

Več podobnih tem