Forum » Strojna oprema » zunanji dvd pekač
zunanji dvd pekač
Glodko ::
LP. Zanimam se za nakup zunanjega dvd pekača in cene le-teh me nič kaj ne razveseljujejo. Sem pa prišel na idejo da bi kupil klasičen vgradni dvd pekač in ga nekako povezal na usb vrata prenosnika. Zdej pa ne vem ali bi blo to izvedlivo (težava bi bla najberž tudi priklop na štrom)? Se pravi kupil bi navadno dvd vgradno enoto in če obstaja kak pretvornik za priklop te enote na vrata usb, izgled in prenoslivost tega "prenosnega pekača" ni pomembna. Ima kdo idejo kako bi to lahko izpeljal?
Glodko ::
Aha sem odkril da naj bi obstajal tudi zunanja ohišja za dvd pekače. Ali bi lahko kdo kakega priporočil? Recimo najdu sem tega . Piše da ima notranji umesnik PATA, ali bi potem lhk notr dal dvd-rw enoto ki ima prikluček IDE/ATAPI? Kako je pa pri tem poskrblen za napajanje dvd enote recimo? A se kar prek usb umesnika napaja, pa sploh ni treba tistga kabla prklopit, al kako?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glodko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Micro usb 128gb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7518 (6712) | Daniel |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28325 (14084) | GrimReaper |
» | Plextor pečka DA ali NeOddelek: Kaj kupiti | 2017 (1593) | aiko |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3155 (1707) | kurjač |
» | Zunanji - eksterni trdi diskiOddelek: Strojna oprema | 1432 (1189) | iskra |