Forum » Pomoč in nasveti » pravice
pravice
Rašo ::
v sluzbi mamo tko narejen, da ma vsak svoj username in pass, da bi prišli v windowse. potem pa imamo s tem username omejene pravice (npr. ne mores instalirat programov, itd. ). na netu sm bral neki for, sam čisto dobro nism razumel, ble so variante, da v safemodu gres not kot admin, vzames mapo Take owership, ter dodam vse uporabnike- full acess. zdej a je ta varianta prava, ali obstaja kaksna se druga in ali lahko potem oni (nadrejeni) to opazjo, da smo spreminjal. tnx za pomoč
kixs ::
Hahhaha...
Ves, odvisno od politike podjetja se to lahko smatra kot hujsa krsitev in dobis delovno knjizico.
Ce ze rabis kaksne dodatne pravice, se pomeni z informatikom in ne na svojo lastno pest!
ajd
Ves, odvisno od politike podjetja se to lahko smatra kot hujsa krsitev in dobis delovno knjizico.
Ce ze rabis kaksne dodatne pravice, se pomeni z informatikom in ne na svojo lastno pest!
ajd
McMallar ::
S take ownership ne boš nič naredil.
MSN in WinAmp pa je itak v veliki večini primerov prepovedan... Če si študent, bi na tvojem mestu še bolj pazil, kaj delam...
Edit: Če koga od adminov zanima, se vse to vidi, kar si počel.
MSN in WinAmp pa je itak v veliki večini primerov prepovedan... Če si študent, bi na tvojem mestu še bolj pazil, kaj delam...
Edit: Če koga od adminov zanima, se vse to vidi, kar si počel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McMallar ()
čist se zašli. sam povejte a se da kej ukrent da mam to in kako? a je moralno , pa ostala vsa sr... puste na meru. itk pa vsi k smo uporabljamo msn - ker komuniciramo med delom k rabmo pa tud komot loh tud muzko poslusamo, k je pač taksn siht,sam ne maram met pa čist ta prvi msn in brez updata meda playerja, brez mozzile, itd..
Sigurno, da se da. Ampak, ker sem tudi jaz admin in se mi takšno početje zdi zelo nemoralno (če pride kdo k meni in me nekaj prosi ter to utemelji se da marsikaj zmenit), ti tega ne bom povedal. Če se že sklicuješ na moralo...
noben se ni skliceval na moralo. hočte al pa nočte povedat je kul,vsak ma svoje mnenje, jz sm sam vprašu.
Oprosti, narobe sem se izrazil. Jaz dam veliko na moralo. Kot sem rekel, s pravim pristopom in utemeljitvijo se da vse zmenit. Če pač nočeš prvega messengerja in winampa, ter vam to v službi dovolijo uporabljati, potem ti bo admin to definitivno zrihtal, če boš imel pravi pristop.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27375 (18352) | Hayabusa |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | Rekordni popravni torek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 27045 (24481) | xyxyxyxy |
» | Internet se spreminja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6178 (4185) | MrStein |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5792 (5792) | gumby |