Forum » Slo-Tech » kaj točno se prodaja???
kaj točno se prodaja???
JXS ::
DrSergioDJ, in ostalih nekaj revež, ter tudi novo nastali miljonarji, mi lahko neko od vas pove kaj se prodaja?? je to domena slo-tech.com?? je to mogoce domena+server+vse skripte ipd.??? mogoce to ze pise v "A se Slo-Tech prodaja?", vendar roko na srce se mi ne da vsega brati.
In še eno vpr. koliko je resnice na tem?? kaj če je to samo potegavščina v stilu matjaža roglja (oz kar koli je že bil), katere namen je pridobiti se vec folka??? samo pomislite, ce pridete jutri v solo in poveste razradu da se stvar prodaja in da bodo dobili 20m, vrjamem da bo teh 20m pritegnilo vecino razreda in da bo vecina tudi prisla pogledat kaj tocno je slo-tech. stem pa bo stvar se le še večala, a ne samo stran tudi cena se bo vecala.
In še eno vpr. koliko je resnice na tem?? kaj če je to samo potegavščina v stilu matjaža roglja (oz kar koli je že bil), katere namen je pridobiti se vec folka??? samo pomislite, ce pridete jutri v solo in poveste razradu da se stvar prodaja in da bodo dobili 20m, vrjamem da bo teh 20m pritegnilo vecino razreda in da bo vecina tudi prisla pogledat kaj tocno je slo-tech. stem pa bo stvar se le še večala, a ne samo stran tudi cena se bo vecala.
- spremenil: Sergio ()
jeti ::
prodaja se 1. april. >:D
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
Sergio ::
Prosim, pogovarjajte se v izvirni temi. To zaklepam, ker je kopija.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovanje laserjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5843 (4333) | 2f4u |
» | Nova razpoka v jedru Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5898 (5898) | Vlady |
» | DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 6314 (4231) | Tr0n |
» | A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8161 (5383) | Ziga Dolhar |
» | .SI domeneOddelek: Omrežja in internet | 3209 (2957) | outsider |