Forum » Kaj kupiti » KATERI LCD 37"???
KATERI LCD 37"???
pileluka ::
Živjo!
V kratkem bom kupil LCD tv 37". SIcer sem hotel kupiti 42", ampak sem slišal, da je slaba slika, če ga gledaš na razdalji manj kot 6 m.
Jaz imam namreč predvideno razdaljo gledanja tv cca 4,5 m in naj bi bila tudi 37" tv prevelika.
ali to pomeni, da moram kupiti manjso tv ali je 37" ok?
Bi pa vas se vprasal na kaj moram biti pozoren pred nakupom. Sem cisto out na tem podrocju in bi rad vedel malo o lcd, preden se pozenem v trgovino.
Razni FulHD sploh ne vem, ce so smiselni, ker se HD ni veliko. Tako da vprasanje kdaj bo ful hd in bi bilo bolj smotrno kasneje kupiti tv, ko bodo cene nizje.
Torej,
iscem tv lcd 37" nekje do 1000 eur, katere znamke priporocate, kaj je pomembno,...
RES HVALA ZE V NAPREJ ZA IZCRPNE INFO!
LP
V kratkem bom kupil LCD tv 37". SIcer sem hotel kupiti 42", ampak sem slišal, da je slaba slika, če ga gledaš na razdalji manj kot 6 m.
Jaz imam namreč predvideno razdaljo gledanja tv cca 4,5 m in naj bi bila tudi 37" tv prevelika.
ali to pomeni, da moram kupiti manjso tv ali je 37" ok?
Bi pa vas se vprasal na kaj moram biti pozoren pred nakupom. Sem cisto out na tem podrocju in bi rad vedel malo o lcd, preden se pozenem v trgovino.
Razni FulHD sploh ne vem, ce so smiselni, ker se HD ni veliko. Tako da vprasanje kdaj bo ful hd in bi bilo bolj smotrno kasneje kupiti tv, ko bodo cene nizje.
Torej,
iscem tv lcd 37" nekje do 1000 eur, katere znamke priporocate, kaj je pomembno,...
RES HVALA ZE V NAPREJ ZA IZCRPNE INFO!
LP
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
rapz0r ::
Full HD je pametna naložba. Že sedaj je veliko filmov + serije v 720p in 1080p in če kupiš še HDV predvajalnik si zmagal. TV postaje ki oddaja HD signal pa so tudi vedno bolj pogoste, še RTV bo baje kmalu začel.
cekr ::
Full HD ne boš dobil za jurja.
Pri velikosti je pa tako; večje je = boljše je.
Tu je samo omejitev prostora in denarnice.
Pri velikosti je pa tako; večje je = boljše je.
Tu je samo omejitev prostora in denarnice.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
emilo ::
Meni se ne zdi na 4.5m prevelika niti 42", sicer pa je to stvar osebne presoje in ti priporočam, da se v trgovini postaviš na razdaljo katero imaš, ter na ta način oceniš sliko, jaz bi se vsekakor odločil za 42. http://www.joker.si/article.php?rubrika... na tem naslovu pa imaš odličen članek, ki ti bo morebiti kaj pomagal pri odločitvi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 33604 (30412) | nendzi |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34581 (30179) | popster |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 118832 (35819) | Kovalchuk |
⊘ | HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14649 (10025) | Akssi |
» | Nakup LCD TV HD ali HD readyOddelek: Zvok in slika | 3259 (2810) | djordjevic |