Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista namestitev gonilnikov
Windows Vista namestitev gonilnikov
HIP_HOP ::
Imam sledeč problem:
Ko poskušam namestiti gonilnike za zvočno kartico ( zvok mi v bistvu deluje ampak ne 5.1) ali pa kakšne druge gonilnike mi računalnik neprestano melje... to se nadaljuje in vse skupaj zašteka. Tudi upravitelj opravil ne funkcionira več. To se mi predvsem dogaja z datotekami, ki imajo nekakšno ikonco zraven ( Nadzor uporabniškega računa ali UAC) .
Na internetu sem zasledil, da te ikonce doda Sistem UAC, ki sem ga zatem izklopil v Msconfingu. Ampak problem je enak.
Moj računalnik je sledeč: Matična plošča Biostar K8T890-A9, Athlon 64 3200+, 2gb rama, 200gb diska, Ge- force 6600 gt.
Ali je možno, da je probem v tem, ker imam 64 bitni procesor in 32 bitno Visto?
Že v naprej se zahvaljujem za odgovore.
LP
Roman
Ko poskušam namestiti gonilnike za zvočno kartico ( zvok mi v bistvu deluje ampak ne 5.1) ali pa kakšne druge gonilnike mi računalnik neprestano melje... to se nadaljuje in vse skupaj zašteka. Tudi upravitelj opravil ne funkcionira več. To se mi predvsem dogaja z datotekami, ki imajo nekakšno ikonco zraven ( Nadzor uporabniškega računa ali UAC) .
Na internetu sem zasledil, da te ikonce doda Sistem UAC, ki sem ga zatem izklopil v Msconfingu. Ampak problem je enak.
Moj računalnik je sledeč: Matična plošča Biostar K8T890-A9, Athlon 64 3200+, 2gb rama, 200gb diska, Ge- force 6600 gt.
Ali je možno, da je probem v tem, ker imam 64 bitni procesor in 32 bitno Visto?
Že v naprej se zahvaljujem za odgovore.
LP
Roman
nonenone ::
z visto to nima veze mislim 64 in 32, dela pa težave Nvidia nabor čipov, če imaš nforce 2 ali 3, jih vista ne podpira, na splošno so nvidia gonilniki problematični z Visto, lp
HIP_HOP ::
Nimam nforce čipovja. Zanimivo pa je, da mi ne deluje logitechova kamera quickcam 5000 pro, z najnovejšimi Vista gonilniki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267166 (66758) | Seljak |
» | Windows XP so zares šteti dnevi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16080 (11359) | tinlad3n |
» | Izšla predbeta Windows 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19661 (11794) | Jst |
» | A kupim Visto z novim računalnikomOddelek: Kaj kupiti | 1246 (1246) | OrlyTM |
» | Windows Vista RC2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9377 (6672) | sleeperman |