Forum » Pomoč in nasveti » Ocena računalnika
Ocena računalnika
X-Men ::
Na računalniku imam nameščeno Windows Visto Home Premium, pa me zanima, kakšna je ocena 4,6?
Je to slabo ali dobro?
Je to slabo ali dobro?
El Nino ::
Odvisno al maš ocene od 1do5 al od 1do10
ma po mojem je vista kr dobra, čeprav vsi pravjo da je najboljše ostat na xp-jih dokler se da, ampak jst sm se z visto malo igrajčkal pr enem prijatlu ampak mi je bila ful ušeč... samo usi pravjo da je ful požrešna kar se tiče sistemskih zahtev čeprav če maš nek nov comp al pa fajn poštiman pa navit bi ti moglo delat 110% in ne bi smel met problemov. Sam bom pa ostal na xp-jih vsaj še nekaj časa, ker sem z njimi zadovoljen. Naslednja pa bo 150% win Vista Home Premium.
lp
luka
ma po mojem je vista kr dobra, čeprav vsi pravjo da je najboljše ostat na xp-jih dokler se da, ampak jst sm se z visto malo igrajčkal pr enem prijatlu ampak mi je bila ful ušeč... samo usi pravjo da je ful požrešna kar se tiče sistemskih zahtev čeprav če maš nek nov comp al pa fajn poštiman pa navit bi ti moglo delat 110% in ne bi smel met problemov. Sam bom pa ostal na xp-jih vsaj še nekaj časa, ker sem z njimi zadovoljen. Naslednja pa bo 150% win Vista Home Premium.
lp
luka
bluefish ::
@lukapawlinac: človek sprašuje o ratingu svojega sistema in ne o nekih izkušnjah.
@X-Men: 4,6 ni nič kaj posebnega. Sicer je ta ocena podana glede na najslabše ocenjeno komponento sistema. Malo opiši svojo konfiguracijo pa bomo govorili naprej.
@X-Men: 4,6 ni nič kaj posebnega. Sicer je ta ocena podana glede na najslabše ocenjeno komponento sistema. Malo opiši svojo konfiguracijo pa bomo govorili naprej.
tommy boy ::
Pri visti je lestvica od 1-5.9. Tk da je tvoj računalnik kr vredu ocenjen. Res pa da se to gleda na najslabšo ocenjeno komponento računalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja Windows 7 ne jenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 34546 (31976) | MrStein |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267772 (67364) | Seljak |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2366 (1698) | nina__ |
» | Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6015 (4733) | Revenant |
» | A kupim Visto z novim računalnikomOddelek: Kaj kupiti | 1253 (1253) | OrlyTM |