» »

backup - na zunanji disk (2 mapi identični)

backup - na zunanji disk (2 mapi identični)

boula ::

bral sem teme backup - preko searcha- neuspešno.

Rad bi tak program, ki bi lahko uporabljal tako - da recimo označim eno mapo - npr. d:\\projekti\

in da imam na zunanjem disko isto eno mapo \projekti

in recimo jaz recimo na tem zunanjem disku ko nisem doma - ustvarim npr 15 novih datotek med stotimi,

in pol priklopim domov zunanjega, in hočem - da sam zašteka kaj je drugače in sam prekopira teh 15 datotek na osebni pc.

Pol pa, če je zunanji odklopljen - pa ustvarjam datoteke na osebnem - lahko kasneje nazaj vse prenese na zunanji.

Na kratko:

- da sta obe mape ves čas iste - in da mi NIČ NE POBRIŠE, DA NIČ NE OVERWRITE(ce so slucajno enaka imena), nič se ne zgubi itd ter da je vedno identično oboje - in da karkoli crkne (zunanji,al osebni) da je vedno enako.

Kami ::

Na hitro, rajši uporabi "sinhronizacija map" za iskalni niz namesto "backup" in boš našel več uporabnih rezultatov

janezg ::

Poskusi s SecondCopy - http://www.centered.com/.

LP, janezg

boula ::

janez -
a poskusi pomeni - da je to to? al samo da sam preverim,

a ti ne veš če je to pravo?

drugače pa pod iskalni niz sinhronizacija map nisem prav nič konkretnega našel - hvala pa za iskalni ključ

janezg ::

Glede na tvoje opisane želje po funkcionalnosti SecondCopy dela ravno to kar želiš.

"It makes a backup of your data files to another directory, disk or computer across the network. It then monitors the source files and keeps the backup updated with new or changed files. It runs in the background with no user interaction. So, once it is set up you always have a backup of your data somewhere else. "

lp, janezg

pingec ::

kaj pa tole
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Backup za Windows - kateri?

Oddelek: Programska oprema
313139 (1023) Rad21
»

Backup ob zaustavitvi računalnika

Oddelek: Operacijski sistemi
61721 (1392) Karen
»