Forum » Operacijski sistemi » Automatic updates in zbris Dl fajlov
Automatic updates in zbris Dl fajlov
globoko grlo ::
TOrej, po nespreči sem imel vklopljen AU in so vinsi zDLjal update in me vprašali, ali jih želim instalirati. Nekaj sem jih, enega pa ne, zdej mi pa skos svet ikonca v traju da so updejti na voljo za inštalirat.
Zdej pa ne vem, kako se tega losat, al zbrišem update, ampak ne vem kje se nahaja, al kako se da rešit te tečnobe.
tnx
Zdej pa ne vem, kako se tega losat, al zbrišem update, ampak ne vem kje se nahaja, al kako se da rešit te tečnobe.
tnx
ender ::
Ko te vpraša za popravke, izberi "Custom install", odstrani kljukico pri popravku, ki ga nočeš in klikni "Next". V oknu, ki se pojavi obkljukaj "Don't show these updates again".
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11997 (9524) | konspirator |
» | windows update - se mu meša ?Oddelek: Programska oprema | 1277 (1059) | tomaz- |
» | Ubuntu izdal okvarjen popravekOddelek: Novice / Varnost | 4363 (2900) | Matevžk |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47388 (21065) | R33D3M33R |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8125 (8125) | darkolord |