» »

ZDA -(svoboda govora) not

ZDA -(svoboda govora) not

1
2
»

T0RN4D0 ::

Podredi? Kje pa ti živiš? Dokler oseba nekoga fizično ne napade se je nima noben za dotikat Kaj pa šele "podrejat"... Ti je demokracija tuja al si fan sadomazo filmov?


Si brihtn ne? Po tvojem lahko policaju oz komerkol pred glavo mahaš z nabito pištolo pa se te nima kej dotikat. Sej to še ja ni fizični napad to je sam mal provociranje :)

Sej je prav da folk provocira da vidi kje so meje, samo ne preveč jambrat če ti jih uspe preseč in jih dobiš po nosu.

jype ::

T0RN4D0> Si brihtn ne? Po tvojem lahko policaju oz komerkol pred glavo mahaš z nabito pištolo pa se te nima kej dotikat.

Nobena od žrtev policijskega nasilja ni bila oborožena.

MihaFirst ::

T0RN4D0, ta je bla ena brihtna. Fizični napad je ogrožanje človeške pravice do fizične nedotakljivosti in sem spada tudi grožnja s pištolo, vsekakor pa pijana žurerka in študent, ki se je drl na Kerryja nista nikogar ogrožala :\

T0RN4D0 ::

Nista, sta pa oba provocirala. NA različne načine ljudje to tolerirajo, se strinkam da je bla stopnja tolerance pri obeh primerih prenizka, samo pričakovat da lahko jebeš nekoga ki ima očitno premoč nad tabo bedasto. Nekje je treba potegnit mejo, in če policaji/varnostniki ne _smejo_ naredit nič pol škoda da jih mamo. V preteklosti je selekcija poskrbela za takšne pacijente, ki so se spravljal na močnejše, danes pa ne gre tko enostavno.

Pejt enkrat zvečer vn sam pa zatež kaki skupini, pa se sklicuj kok te nimajo pravice dotaknit se. Zarad zdrave pameti ne boš tega naredu, oz če boš boš tepen. Če si dost butast da greš policaju s tazerjem težit kaj pričakuješ? Da ti bo golaž kupu?

MihaFirst ::

Razumem ja... Ampak policaji bi moral bit good gaji :\

Jst ne bi šou nikol nikomur težit, sploh policaju, ker se mam za civilizirano bitje. Ampak policaji bi moral bit ti, ki te obranijo pred "skupinami". Jst sm absolutni zagovornik tega, da lahko kdor koli vsem kaj reče pa se nima noben na nikogar fizično spravljat... Mar ne?

T0RN4D0 ::

Ne. Ne rečem da bise mogl kr vse povprek klaftat samo kam bi pršl če bi vsi tko mislil ko ti? Da lahko žališ vse po vrsti pa ti noben nič ne more? Al pa če kero mal po riti pobožaš se te tud ne bi smela dotaknat. Še tolk manj pa se to tiče njenga tipa ki je zraven nje, saj nisi njemu sploh nč naredu naprimer. Sej lepo da je večina ljudi precej tolerantnih samo če ne boš zarad tega dobil vsake tolk časa ene okol ušes pol pa tud ne vem kam pridemo no :)

Če delaš neki kar nekomu ne paše se igraš. Prav bi je da se vsak zaveda da vedno NE bo šlo skos. In prav je tako. :)

MihaFirst ::

Jst nočem nobenga zafrkavat in tudi ne pravim, da bi morali - nasprotno, ampak kakršnokoli fizično nasilje bi moralo biti nekaj, česar samoumevno ni. :\

T0RN4D0 ::

Tud jebanje v glavo bi moglo bit nekaj česar samoumnevno nebi smel bit :) (ne tega mešat z zajebancijo)... ampak welcome to RL, mamo oboje..

Tud sam sm seveda proti nasilju za brez veze, ampak kaka vzgojna pa po mojem naredi bistveno več koristi kot škode.

Vajenc ::

Jaz se kar strinjam z tornadom. Pri nas imamo drugačen problem, kot v ZDA. Pri nas so policaji vse preveč pasivni. Nezadovoljni so s plačo, položajem v družbi, imajo premalo pravic ..., pol se pa kakšnemu zmeša, pa stolče staro pijanko na kolesu. Pri nas smo imo prišli celo tako daleč, da si policaj sploh ne bi upal zagroziti s taserjem, ker bi jih takoj dobil po buči od skupine 15-18 letnikov. Problem je med drugim tudi tak pogled na demokracijo kot jo ima edward.

Keyser Soze ::

Ah, to je pa en drek. Tako milo rečeno. Ne dramatizirat.

Kdaj jih je pa nazadnje kakšen policist pri nas dobil po buči s strani 15-18 letnikov?
OM, F, G!

Vajenc ::

Kdaj jih je pa nazadnje kakšen policist pri nas dobil po buči s strani 15-18 letnikov?
Sicer boš ti bolj vedel, ker si pri "koritu" (če me spomin ne vara), ampak jaz se takole na pamet spomnim, kako je pred ~ letom nek mulc grozil policaju na bencinski pri Sežani s pištolo in ga celo udaril z njo. Nek podoben incident je ta isti mulc s prijatelji potem še ponovil (ali pa je bil ta ponovljen). V naselju za bežigradom, kjer sem jaz preživel mladost je tudi dobil policaj kdaj pa kdaj po buči od 15 letnikov.

Keyser Soze ::

Nič več. Sedaj sem že pri drugem koritu. Jih menjam kot spodnje gate.:D

Skratka. Kakšen eksces v tej smeri na vsake toliko časa še ne pomeni, da se cela družba nagiba v tej smeri. Pač normalna odstopanja od normalnega. Tega se IMO ne da preprečit.
OM, F, G!

Brane2 ::

Nič več. Sedaj sem že pri drugem koritu. Jih menjam kot spodnje gate.:D


Nosiš več gat naenkrat ?

Clever. Tako je topleje, pa ni tistih nerodnih trenutkov, ko po jutranjem tuširanju ugotoviš, da nimaš na polici več čistih gat in lahko potegneš "keca iz rukava".

Da ne govrimo o neskončnih možnostih rotacije zunanje-notranje in možnostih obračanja gat naprej-nazaj in uporabe "druge strani".

Full enih kombinacij in resno dober izkoristek bombaža.

Le scanje stoje je verjetno vsaj pri nekaterih kombinacijah malo oteženo...

Ni ga čez policijsko modrost, pridobljeno skozi dolga leta patruljiranja... /JOKE / :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

MihaFirst ::

Problem je med drugim tudi tak pogled na demokracijo kot jo ima edward.


Z mojim pogledom na demokracijo ni nič narobe... Morda bi lahko rekli, da je zelo liberalen, ampak problem je pa v teh 15-18 letnikih, ki se obnašajo kot živali. Verjemi, če bi bili ljudje toliko kultivirani, kot sem naprimer jaz, policajev sploh ne bi potrebovali. :D

Sem pa res že slišal za take primere, kjer ma balkan mafija večjo avtoriteto kot policija... :\ TO je pa res unterhunt :D
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neprimerno verbalno zelo grdo obnašanje Policaja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Na cesti
35549626 (39898) tryhard
»

Elektrošokerji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19221482 (10274) SeMiNeSanja

Nov temnopolti Američan žrtev policijske samoobrambe (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9722729 (20382) Gandalfar

Več podobnih tem