» »

Komp ne boota windowsov

Komp ne boota windowsov

Djz3l3 ::

zdravo

imam tole kisto

asrock 939S56-M
amd athlon 3000+
6600gt
2gb rama
dvd rw nevem tocno ker

NA pcju so bili normalno instalerani winsi in ko sem enkrat prizgal racunalnik je javil napako da diska ne najde kasnjej smo ugotvili da je disk fuc in smo kupili nov disk pata 320 gb in se dodatnih 1 gb rama in ko sem probal na novo nasneti winse se je zmeraj ustavila instlacija pri tistem ko kopera fajle (po formateranju)kao da fajala ni mogoce skoperat itd drga napaka je bla tudi da je vn metal blue screene pac z neko napako kao da se pregleda z antiverusi itd ok ql probam z 4 razlicnmi windosi in stvar spet ne deluje zamnejam grafinco disk rame in dvd bralnik in spet isto se komu sanja kaj bi to lahko bilo oz pomaga na kaksen nacin da usposobim to gajbo

hvala lp

GaMa87 ::

Pomojem je kaka finta v Biosu. Jz sem enkrat imel recimo da podoben problem. enmu sem snemu windowse in vedno se je ustavlo pri network namestitvi. Poizkušal sem z 10 različnimi windowsmi (kar seveda ni pomagalo) in nato ugotovil da je bla integrirana omrežna kartica zanič, lepo sem jo onemogočil v biosu in vse je šlo naprej tk kot mora.
Lep pozdrav, GaMa87

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadgradnja RAM-a

Oddelek: Strojna oprema
413846 (3073) Hanzo
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37446465 (12149) cortez
»

Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
574057 (3219) Boki_
»

1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?

Oddelek: Operacijski sistemi
382377 (1627) R33D3M33R
»

QDI al kaj druzga?

Oddelek: Strojna oprema
151382 (1214) bili_39

Več podobnih tem