Forum » Pomoč in nasveti » PC zmrzne, freezne med gledanjem video datotek
PC zmrzne, freezne med gledanjem video datotek
Leonardo ::
Lp, ze dolgo odkar sem postal tukaj
Imam problem kateri me spravlja ob zivce..
Sem uporabnik WinXPjev, Intel Pentium 2.8GHz, 512mb rama
Med gledanjem filmov, bilo v BSplayerj, MPC, Zoomplayer, GOM player katerikoli drugi
med fullscreen mode ali prevrtavanjem ali med gledanjem filma v ozadju da je video v ozadju
jst pa brskam na netu mi racunalnik enostavno zmrzne, freezne in ne morem niti CtrlAltDel dabi
preveril kaj se dogaja v task managerju niti nic.. Graficno imam ATi Radeon 9600 ..
zbrisal sem kodeke in jih reinstaliral, ni pomagalo..
pri pregrevanju ni nic videt kiste da bi bilo ..
p.s. igram igrico Madden, NFL 08 gladko in ni nikoli problemov tako da mi res ni jasno zakaj problem z videi?
lep pozdrav
Imam problem kateri me spravlja ob zivce..
Sem uporabnik WinXPjev, Intel Pentium 2.8GHz, 512mb rama
Med gledanjem filmov, bilo v BSplayerj, MPC, Zoomplayer, GOM player katerikoli drugi
med fullscreen mode ali prevrtavanjem ali med gledanjem filma v ozadju da je video v ozadju
jst pa brskam na netu mi racunalnik enostavno zmrzne, freezne in ne morem niti CtrlAltDel dabi
preveril kaj se dogaja v task managerju niti nic.. Graficno imam ATi Radeon 9600 ..
zbrisal sem kodeke in jih reinstaliral, ni pomagalo..
pri pregrevanju ni nic videt kiste da bi bilo ..
p.s. igram igrico Madden, NFL 08 gladko in ni nikoli problemov tako da mi res ni jasno zakaj problem z videi?
lep pozdrav
http://slo-warez.net
prosim anyone? sem pozabil kako informacijo dodat?
vsaj kaksen namig.. lep pozdrav
vsaj kaksen namig.. lep pozdrav
Tr0n ::
In kaj si na samem sistemu oz. masini spreminjal, da ti je zacelo freezat? Ali ti to ze od zacetka dela?
ta sistem imam ze kar nekaj casa nalozen
mogoce ce je bila kaka sprememba z installom NFL Maddena 08, ceprav dvomim.
zamenjal pa sem torrent program in sicer iz Azureusa presedlal na uTorrent(Micro).. čeprav dvomim da ima to kako povezavo
lp :/
mogoce ce je bila kaka sprememba z installom NFL Maddena 08, ceprav dvomim.
zamenjal pa sem torrent program in sicer iz Azureusa presedlal na uTorrent(Micro).. čeprav dvomim da ima to kako povezavo
lp :/
Tr0n ::
Potem je mozno, da je narobe kaj z hardwarom. Preglej tudi, ce nimas kaksnih trojancev, virusev, spywara etc...
Ce je mozno uporati kak starejsi restore point, da vidis, ce ti to pomaga. V najslabsem primeru pac reinstall sistema.
Aja, pa kak memtest86, da vidis, ce ni kaj z RAMI.
Ce je mozno uporati kak starejsi restore point, da vidis, ce ti to pomaga. V najslabsem primeru pac reinstall sistema.
Aja, pa kak memtest86, da vidis, ce ni kaj z RAMI.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Dangsteer ::
hmm, sicer nevem, vendar bi na tvojem mestu namestil novejše (ali druge) driverje za grafično.
lp
lp
bluefish ::
možen krivec je tudi cel kup kodekov, ki se tepejo med sabo. Namesti si KMPlayer, ffdshow in potem v tem programu predvajaj filme. Seveda vse ostale kodeke popolnoma odstrani. Za čiščenje vnosov v registru uporabi CCleaner.
memtest86 ni pokazal nič, oz je bil 100% ok..
uporabljam ati radeon 9600 in sm mal brsku po googlu pa najdu svoh od tega
kodeke sm povedal da sm unistallal in ponovno nalozil samo par njih tko da nevem res ne..
nekdo mi je reke lda je mel ze tak problem, da je to nek "malware, maleware" neki v tem stilu.. to sploh obstaja?
lp
uporabljam ati radeon 9600 in sm mal brsku po googlu pa najdu svoh od tega
kodeke sm povedal da sm unistallal in ponovno nalozil samo par njih tko da nevem res ne..
nekdo mi je reke lda je mel ze tak problem, da je to nek "malware, maleware" neki v tem stilu.. to sploh obstaja?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7313 (6227) | acidos |
» | minimum za hd playback?Oddelek: Zvok in slika | 2281 (1597) | _Sajmon_ |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17381 (10266) | GrimReaper |
» | "Mežikanje" monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 879 (733) | Pyr0Beast |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5075 (4256) | ross|e20 |