» »

NE_peka cd-jev in PEKA DVD-jev

NE_peka cd-jev in PEKA DVD-jev

wonhwa ::

živ!

imam en problemčič, namreč, posedujem TSST corp CD/DVD pekač, model TSH552B (toshiba in samsung corporation) in zadeva mi naremč DVD-je peče načeloma brez problema, CD-ji mu pa nikakor niso všeč, tako da, da sem jih v koš za djabe zmetal že kar nekaj. Pa štos je še v tem, da s cd-ji ni bilo nič narobe, ker jih je drugi DVD pekač zapeku brez problema.

Le kaj bi lahko bilo tle? a probam z novim drajverjem? ali pa mogoče z novim nerom, ker sedaj uporabljam nek starejši program za peko cd- jev in DVD-jev? PLEASE HELP!!!!!

gracias mi amigos

Saintek ::

šel je po gobe laser za peko cd-jev sam imel ist problem, če ti je tolko do tega, ne kompliciraj idi v trgovino pa kupi nov pekač.

wonhwa ::

ja, sej se mi je vse bolj dozdevalo, da je nekaj tazga...sam to me še zanima, ali imajo te zadevice posebej ločen laser za CD in DVD-je? drgač pa hvala ti, bom po vsej verjetnosti nabavu novga. A maš kake dobre reference za kakšnega?

ajd, čujemo

dukenukem ::

izogibaj se neca ,pa bo cool;)

vratar ::

Lepo pozdravljeni

Jaz pa imam problem z peko DVD-jev... in sicer, ko zapečem z NERO-tom DVD in ga grem potem pogledat na Player mi napiše na playerju ROOT. Ne vem, kaj naj bi to pomenilo, saj sem že skuril kar nekaj ploščkov in Vas vprašam kako poteka pravilna peka...

lp

ST-777 ::

Če nameravaš kupiti nov DVDRW, Samsung SH-S203B je zelo dober, cena tega modela v Sloveniji je okrog 24€.

Test Samsung SH-S203B

Na Forumu newegg.com so ga večinoma zelo pohvalili.
Forum Samsung SH-S203B

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ST-777 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...

Oddelek: Strojna oprema
191722 (1466) aco111
»

Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
28528315 (14074) GrimReaper
»

Kateri DVD CD pekač

192499 (2058) GrimReaper
»

KAteri DVD pekač, da bo imel vse kar je trenutno fajn?

312942 (1856) GrimReaper
»

Kvaliteten S-ATA pekač (strani: 1 2 )

924376 (3851) k4vz0024

Več podobnih tem